Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mért van az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mért van az, hogy minden jó volt köztünk terveztük a jővőnket, gyerrekekről beszéltünk és hirtelen elhagy egy hülyeség miatt?

Figyelt kérdés

Nagyon rendes,megértő, szerintem mindenki maximálisan elégedett lett volna az én helyemben. Nagyon fáj,hogy elhagyott mégis egy hülye veszekedés miatt.Az volt az egyetlen hibája,hogy mindig mindent túlreagált és túlzásba vitt.

Nem tudom mit tegyek,mert úgy érzem,hogy sose kapnék nála jobb embert,de bizonytalan személyiségével se tudnék együtt élni,mert sosem tudhatom melyik kis veszekedésnél fog éppen szakitani,ezért is félnék házasságba lépni.

Eddig mindig lépett egyikünk amikor szakitottunk,de most egyikünk sem akar.

Azt is biztosan tudom,hogy nagyon szeret, és hogy nincs másik nő az életében,mindig mindnet megtett értem,amit más szerintem sohasem tett meg volna.Én mindjárt 20 vagyok ő meg 25, szinte más fél évet voltunk együtt.Imserjük egymás szüleit,tervezgettük,az eljegyzést. S erre azért szakit velem,mert egy távolból hazajött barátnőmmel kimentem este egy bárba,és sörözgettünk kicsit s cigiztem. Amit pár napja megengedett nekem egy fél év után.Tudom,hogy utálja a cigit,de esküdözött rá, hogy télleg megengedi,mégis amikor megteszem akkor szakit velem,azt mondván,hogy:"nem úgy képzelte el hogy iszákos és dohányos barátnője lesz".Nem tudom azt se,hogy mért féltékenykedik annyit,hiszen sosem adtam rá okot és sosem csaltam volna meg.Mindenki tudja rólam,hoy nem járok ki sehova,nem vagyok kocsmába járos lány,és iszákos. Tudom,hogy télleg két évet cigiztem,de most csak megkostoltam nem akarok megint nekifogni cigizni...

Ha igazán szeretünk valakit elhagyjuk egy cigizés miatt?

Egyszerűen képtelen vagyok eldönteni mi legyen a megoldás.:((

2009. nov. 21. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
hát vagy megenyhül és rájön h hülyeség volt ennyi miatt össze veszni veled...vagy nem...de alapból jogod van eldönteni 20 éves fejjel h mit csinálsz.nem függsz tőle egy kicsit?ha szeret elfogadja h néha megiszol a bnőddel egy pohár vmit.
2009. nov. 21. 10:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem találja a helyét a világban. Hullámzik. Amikor alacsony pontra ér, akkor nagyon túlzásba viszi, amikor fenn van akkor pedig még a rossz sem olyan rossz.

Meg kellene neked mondani neki, hogy ne játszon veled. Dobni kell, kész.

De maradhatsz vele is, de akkor inkább szenvedni fogsz.

2009. nov. 21. 11:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Komolyan felháborodtam ezen a kérdésen! Ez egy f.szfej, URALKODNI AKAR RAJTAD már most!!!!!!!!!!! Örülj, hogy megszabadultál tőle, ne keresd!!!! Ez nem "kis hülyeség".. Ehhez akarsz hozzámenni? Gondolj már bele, mit fog csinálni később, ha már most ilyen parancsolgató?! Ha a felesége leszel, pórázra fog kötni?

Ráadásul attól messze nem "iszákos" valaki, hogy egyszer a barátnőjével beül valahova egy sörre! Na és ha becsíptél, netán berúgtál, az is a Te dolgod, k.rvára semmi köze hozzá, nem csaltad meg, vagy ilyesmi.

A dohányzás is a Te dolgod, még csak nem is vele voltál, nem mondhatja, hogy zavarta a rossz szájíz csók közben.

Eleve mi az, hogy akkor csinálhatsz valamit, ha ő MEGENGEDI? Mi ő, urad és parancsolód?

Egy átlagos párkapcsolat nem így működik ám, hogy a pasi megszabja a nőnek, hogy kivel mehet el és mit csinálhat. Már bocs, de én ezt rúgnám ki páros lábbal.

2009. nov. 21. 12:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez az ember egy idióta és szerintem nem sokan fogják elviselni, ha egyáltalán talál valakit ezzel a mentalitással. Előbb-utóbb erre ő is rá fog jönni és majd keresni fog téged. De remélem te addigra már boldog leszel egy normális pasival.
2009. nov. 21. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!