Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova küldjem anyuékat szilveszterkor?
ez olyan izé....az hogy te elmész vagy szórakozni vagy inni vagy dugni stb az sokkal de sokkal jobb változat mint mikor ők mennek el titeket otthonhagyva....ugyanis akármelyik előadásra mennek végig azon morfondíroznak majd hogy vajom ti most a lakásban még előjátáknál tartotok-e vagy már a csúcs felé közeledtek....
lehet én vagyok a különc de én be se szoktam mutatni a csajaimat otthom.ugyanis zavar hogy az "anyuci apuci ..ő itt a barátnőm" kb azt jelenti valójában hogy "anyuci ,apuci ezt szoktam kefélgetni ..ugye milyen jó nekem?"
Jegymester.hu-n keress nekik időpont szerint jegyet, karácsonyi ajándékként.
Ha korábban ébredtél volna, akkor elküldhetted volna őket pl. Operába Denevérre.
Jaj 6os, ha csak arra tartod őket akkor jóhogy nem mutogatod otthon. De aki szereti a párját az otthon is bemutatja, mert nem csak dugni járnak össze. :P
Amúgy meg ilyen szülő is lehet. Biztos azt gondolják inkább otthon legyenek, mint részegen egy buliban kituddja hol és kituddja mi lesz velük. És ha izélni akarnak azt senki se tudja megtiltani. :D
Nemtudom szilveszterkor milyen lehetőségek vannak... Színház, aztán étterembe menni. Vagy vacsiznak valahol aztán mozi. Utána tűzijáték nézés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!