Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mostanában mért nem a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában mért nem a fiúk kezdeményeznek leginkább?

Figyelt kérdés
Sok barátnőmtől hallottam már, hogy nekik kellet megtenni az első lépést. Mért kényelmesedtek el ennyire a fiúk? TISZTELET A KIVÉTELNEK!! (Kérlek ne olyan válaszokat írjatok amiben felháborodásotokat fejezitek ki mert én is tudom, hogy vannak kivételek.!) Köszönöm.
2013. nov. 27. 20:06
1 2
 11/17 anonim válasza:
33%
Tehát olyan lányoknál kezdeményezzünk akiket az internet általi népszerűség és a külsőségeken kívül nem igazán érdekel semmi? Nekem nem nagyon voltak nőtlenségi gondjaim sosem. Nem tartom a nőket k*rváknak mint az itteni pasik nagy része. Egy pasi akkor kezdeményez ha tényleg akarja a lányt. Másrészt meg egy félénkebb srácnál egy pár visszautasítás elveszi az önbizalmát egy időre.
2013. nov. 27. 20:18
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

- az igaz,hogy élőben ritkábban próbálkozom de az inkább azért van mert kevés körülöttem a magyar lány...( románia)..természetesen van sok magyar lány de sajnos egyikre sincsen rá írva

- a másik dolog meg tényleg az önbizalom, valahogy ha meglátok egy szép lányt vagy 1001 kifogást találok ,hogy miért ne szólítsam meg...

ilyenkor iszonyú fájdalmat érzek a mellkasomban, melegem van, szorul a torkom, úgy érzem menekülnöm kell...

mindez csak mer volt néhány lány ki szemétkedett velem ...

- netről meg egyet sem tudok rávenni, hogy találkozzon velem, ez még jobban rombolja az önbizalmam fölég akkor ha netten sem akar valaki dumálni

- ha nem vad igen a lány akkor tudok vele beszélni és elhívni ide vagy oda , ha eljönne

még nem volt barátnőm, de egyre reménytelenebbek tűnik a egész... már eljutottam oda, hogy a szerelem, tár s boldogság és hasonló szavakhoz valami fura erős intenzív fájdalommal teli érzést társítsak valami olyan ez mint egy rémálom mikor-miden oldalról bekerítenek és nincs menekvés

2013. nov. 27. 20:31
 13/17 anonim ***** válasza:

El se olvasom a kommenteket... :D

Nem vagyok elkényelmesedve, de áruld már el, mégis melyik plázarib.anchoz menjek oda? A nők nagy részén már ránézésről látszik, hogy értelmileg egy amőba szintjén áll. Ne érts félre, adok én esélyt, ha éppen a társaságba keveredik egy valahogy, de miután a 3. összetett mondatnál elvesztette a fonalat, pedig mindenki más érti, akkor azért elgondolkodok azon, hogy vajon ugyanazt az utat jártuk-e be az evolúció folyamán... Persze 1-1 eset még nem okozna gondot, de amikor ilyen az egész beszélgetés, akkor feleslegesnek tartom, hogy a 20. nőhöz is odamenjek.

Mielőtt félreértenél ez nem volt támadás a női nem ellen. A pasik nagy része dettó ugyanilyen... Sajnos az egész emberiségre jellemző, hogy értelmi és érzelmi szinten igencsak kezdenek visszafele fejlődni.

25/F

2013. nov. 27. 22:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én rengetegszer kezdeményeztem már, de többnyire ezt csinálják a lányok, hogy bunkón, ellenségesen állnak hozzám, pedig kedves és udvarias vagyok, de úgy látszik a rossz fiúk kellenek nekik, mert legutóbb is direkt egy olyan lányra írtam rá fb-n, aki ilyen egyszerű, értelmes lánynak tűnt, még tetszett is, hogy ilyen szép tájképet rakott ki magáról borítóképnek, erre annyira durván támadni kezdett, hogy mit képzelek én magamról, hogy csak úgy ráírok meg bejelölöm őt, miközben nem is ismerjük egymást. Na szép, ha már a rendesnek tűnő lányok is ilyenek, akkor a ribikre mit lehet mondani?! DE ha ennyire nem is vagytok vevők a rendes fiúk közeledésére, míg a bunkókra nedvesedtek, akkor jól van, én nem kérek belőletke , majd eljárok prostizni az legalább megbecsül és tisztel, még, ha csak a pénzemért is teszi. Defektes, selejt az összes lány, aki nem az meg már foglalt.
2013. nov. 27. 22:04
 15/17 anonim ***** válasza:
25%

Uraim, azért álljon már meg a menet. Magatok sem gondoljátok komolyan, hogy minden hiba a nőkben van. A gyk-n az ilyen és hasonló kérdések alatti kommentek alapján az átlag férfinek az a meggyőződése, hogy neki szép és okos nő JÁR, mert a nő egy gép, amibe ha bedobják a kedvességet, akkor kiesik a kapcsolat meg a szex. Vagy ha csúnyácska szegény, akkor örüljön hogy beéritek vele, mert ti meg a jó csajoknak nem kelletek. Nem minden nő qrva, nem mindegyik ostoba, csak ti vagytok képtelenek felmérni, hogy kivel kéne kezdeni és kivel nem, mert bizony vannak olyanok, akik messze más színvonalon mozognak. Az állatvilágban is így megy, az erősebb kutya ba.szik, csak az ember hiszi azt, hogy mindenkinek jár a tökéletes pár és esélyt kell adni a nyomiknak is hogy érvényesülhessenek.

Azt meg honnan tudjátok, hogy annak a lánynak nem ti vagytok a héten a huszadik széptevője, és emiatt rajtatok csattan hogy már a haját tépi a nyálas ismerkedős dumáktól? Vannak hülye nők, de azt is meg kéne érteni, hogy nem fog senki elájulni pusztán attól, hogy emberi hangon szóltok hozzá. A közhiedelemmel ellentétben a nők a kedves férfiakat szeretik, nem az egybites agyú, agresszív bunkókat, ezzel csak ti próbáljátok vigasztalni magatokat. De ha nincs a tömény talpnyalás mellé semmi más, akkor ne várjatok csodát. Csalódások meg a nőket is érik, ha valaki ezeken egy életre fennakad és a kis lelkében mindenféle probléma alakul ki, akkor az ne is akarjon kapcsolatot, hanem inkább önmagával próbáljon meg tisztába kerülni.

2013. nov. 28. 10:53
 16/17 anonim ***** válasza:

15.

Miért nem maradtál csöndben?

A 20. próbálkozót is el lehet kedvesen küldeni.De mindig a kifogás...

2013. nov. 28. 12:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert azt aki kezdeményezne sokszor kosarazzák, és a végén eltűnik minden önbizalma, vagy áttér az alkalmi kapcsolatokra...
2013. nov. 28. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!