Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha 10 honapja egyutt vagytok a baratottokkal vagy baratnoddel es elmegy egy buliba ahol te nem vagy ott es megcsal csokkal, akkor te megbocsajtasz neki ha mind keri h bekuj ki vele es azt mondja h teged szeret?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
hát én először leülnék megbeszélni vele ezt a dolgot és csak utánna döntenék 17/F
2009. nov. 20. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
elsőre megbeszélni és utána döntenék.
2009. nov. 20. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy szóban kicsit magyarosan beszélsz... Viszont ha megbocsájtasz mi a biztosíték rá, hogy nem teszi meg megint?!
2009. nov. 20. 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:

ömm, mit jelent hogy "...mind keri hogy bekuj..." ?:O

de am nemlenne mentség, ne csókolózzon mással semmien okból se

2009. nov. 21. 00:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem, megtette akkor szebb jövőt. Ami egyszer megtörtént az nem lessz az utolsó.
2009. nov. 21. 07:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy! Velem is ez történt, csak mi akkor 6 hónaposak voltunk. És én jóval később tudtam meg.. nehéz volt, nagyon fájt és rémesen megalázva éreztem magam. Én megbocsájtani sosem tudtam, inkább csak próbálok nem gondolni rá. egyébként azóta is együtt vagyunk, immár két éve és boldogabbak mint valaha. Egy ilyet el lehet nézni, ha már sportot űz belőle az már más tészta.
2009. nov. 21. 16:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!