Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, ez nem minősül kapcsolatnak? Akkor minek nevezhető?
15 évesen megismertem egy csajt, össze is jöttünk.Minden klassz volt, de az egyik barátnője bekavart és vége lett.
Szeptemberbe, három év után újra láttam egy buliba és egy perc alatt újra szerelmes lettem belé.Oda mentem hozzá és látszott rajta, hogy örül nekem.Beszélgettünk, mondta, hogy nincs pasija meg azt is, hogy nem is akar.Egész este velem volt,smároltunk, egy percre se engedtem el és ő se engem.Másnap felhívtam, találkoztunk, csókkal köszönt, végig ölelgettük egymást, smároltunk és minden olyan volt,mint anno.Egy csomót beszélgettünk, de konkrétan arra nem tértünk ki, hogy mi lesz most köztünk.Azért elég sűrűn találkoztunk és le is feküdtünk,náluk aludtam, be mutattuk egymást a barátainknak. Igaz, sose jött fel, hogy most járunk, de nekem totál egy értelmű volt.
Most hétvégén elment bulizni és nem is szólt.Kiakadtam rendesen és az volt rá a reakciója, hogy "mit pattogsz, nem vagyok a tulajdonod, de még a barátnőd se." Most ez mi?? Írt olyan sms-eket, hogy "Szeretlek édes, Hiányzol már." Minden nap beszéltünk telefonon meg neten ha nem találkoztunk, de szerinte ez még nem járás. Kérdeztem, hogy most akkor másokkal is szexelt, míg mi "nem jártunk".Azt mondta nem, mert így tökéletes neki velem. Akkor most mivan? Nem járunk, mássokkal nem találkozunk, szexelünk, együtt alszunk, DE közbe külön bulizunk úgy, hogy a másik nem tudja. Nem nyitottkapcsolat, mert azt mondta mással nem tudna lefeküdni vagy smárolni. Komolyan nem értem.
18/F
Buta vagy...
Azért mert nem beszélitek meg, hogy " járunk?"
Attól ez még kapcsolat..
Mi 1, 5 év után hülyültük ezzel... Valaki megkérdezte,hogy árunk-e néztünk rá okosan..aztán egymásra... Te mi járunk?
A "felnőtt" kapcsolatokban ezt nem szokták megbeszélni..mert bpnormál esetben felesleges...
Én férjnl vagyok mégis bulizom a férjem nelkül, ő is nélkülem. Nem szexelünk másokkal, és nem csókolózunk másokkal. Szeretjük egymást, a barátnőd olvasatában mégsem votunk kapcsolatban 1,5 évig. Csak amikor viccből szóra került, azér lettünk..
A barátnőd nagyon gyerek..
Neked van igazad....nem kel megbeszélniazt hittem te is úgy gondolod
Attól hogy 19 éves gyerekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!