Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék csinálni? Lent.

Figyelt kérdés
Pályakezdő tanár vagyok egy igen erős gimnáziumban. Bizonyos óráimon, egy egyébként nagyon intelligens és mellesleg elég szép, jó adottságokkal megáldott tanítványom folyamatosan provokál. Ha kettesben vagyunk erotikus célzatú poénokat ereszt meg miközben titokzatosan mosolyog, órán állandóan szemezni próbál, olyan pózban ül a padban, hogy biztosan felfigyeljek rá. Igazándiból nincs ellenemre, a korkülönbség sem lenne túl nagy, de a karrierem szempontjából nem tartom helyesnek, hogy elfogadjam a közeledését. Mit tehetnék tehát ellene?
2009. nov. 20. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
14 éves?
2009. nov. 20. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Vagy egyszerűen hagyd figyelmen kívül v egyszer négyszemközt koptasd le.

Egy ribanc miatt nem kéne kockáztatni az állásodat. Főleg pályakezdőként.

2009. nov. 20. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát ilyen a mi sulinkban is volt, az egyik tanár smárolt egy végzős diákkal, és hát majdnem kirúgták miatta. (Szintén erős gimnázium.) Hát én erre nem tudok mit tanácsolni, de azért gondolj a következményekre. :S

17/L

2009. nov. 20. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Soha nem maradj vele kettesben! Ha ránézel, (csak) az arcába nézz! Korrektül osztályozd, mintha "akárki" lenne. Ha leérettségizett, és még mindig aktuális lesz, meglátjátok a többit. (Egy tanár felesége :o)
2009. nov. 20. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát, húzós a történet, de szerintem se kockáztass. Nagyon hosszú volt az út míg addig a székig elértél. És hát ha valami balul ütne ki, az az egész életedre rányomná a bélyegét. Sosem lehetnél már utána az az ember akit tisztelni lehet a tudása és a pozíciója miatt. Ez egy bizalmi hivatás is egyben, nem csak életpálya. Nyilván nagy botrány lenne belőle és akkor lőttek mindennek. Valószínűleg annak a lánynak a korrektségére sem számíthatnál...

Jobb ha mielőbb véget vetsz, még a próbálkozásainak is, mert előbb utóbb mindenki erről fog dumcsizni és hát valljuk be az is tud kellemetlen lenni, mikor összesúgnak a hátad mögött...

Laci(41)

2009. nov. 20. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Tipikus. Nálunk minden lány szerelmes a tornatanárba.

Szerintem hagyd. Aztán mindenkinek aldicsekedne az iskolában. és az osztálytzársai is kinéznék irigységből onnantól kezdve. De ne legyél vele szemét.

2009. nov. 20. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd figyelmen kivül.Te milyen tanár vagy?:)
2009. nov. 20. 23:16
 8/9 anonim válasza:
írj be neki vagy figyelmeztesd h ne provokáljon (ha az osztály elött teszed nagyon megutál)(ha 2esben akkor is utálni fog:/ vagy tagadni fogja)sok sikert
2009. nov. 20. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem mindig nagy almom volt, hogy egyszer szeretosdit jatsszunk egy tanarral:-)de ha jol belegondolsz, tenyleg nagy marhasag.dehat ezt az elobbiekben mar leirtak.Amugy sztem is jo otlet, h masok elott szolj be neki.
2009. nov. 21. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!