Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Min múlik leginkább, hogy ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min múlik leginkább, hogy ki talál magának párt?

Figyelt kérdés

Régebben úgy gondoltam, hogy az talál legkönnyebben, leghamarabb, aki sokat jár társaságba, szórakozni. De igazából belegondoltam, és a környezetemben pont nem ezt látom.

Ismerek olyat, aki az összes főiskolai bulin, kocsmatúrán ott van, ismeri a fél intézményt, folyton pörög, mégse volt még soha barátja, 24 évesen. Pedig egy elég helyes lányka.

Aki boldog párkapcsolatban él az ismerőseim közül, mind valami fűsulis előadáson, sportkörben, nyelvórán futott össze a párjával, olyan is van aki várakozott valami okmányirodában és ott haverkodott össze valakivel :D Ezek pedig olyan helyek, ahova az ember általában eleve eljár, de nem kimondottan párkeresés céljából.

A fent leírtak miatt vagyok összezavarodva, hogy végül is akkor mit érdemes tenni? Tisztára olyan, mintha az embernek valójában nincs is ráhatása az eseményekre. Ez alatt nem a kezdeményezést meg ilyeneket értem, hanem azt, hogy hová érdemes járni, hogy magunkhoz illő partnerre leljünk.

Érdekelne a véleményetek.

2013. nov. 27. 10:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Én max úgy mondanám, hogy a társkeresőzéssel kihasználtam ezt a lehetőséget is, és végül ez vált be. Ennyi:)
2013. nov. 28. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!