Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szinte mindig, h aki nekem tetszik, azzal nem jövök össze, aki meg nem, az meg nyomul ezerrel?

Figyelt kérdés

Ez mindig így volt, hogy ha tetszett nekem vki, az nem kezdeményezett,vagy már többször nem próbálta vagy visszavonult, ha meg le sem sza*rom, miért nyomul többször is?

Lány.25

2009. nov. 20. 19:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

20:38-as vagyok

attol mert lány tartom a véleményem. nagyon ugy tünik hogy csak a külsőt nézed a pasikban, és azt hogy ,,menő,, pasival gyere össze.

ha tényleg komoly kapcsolatot akarsz, akkor ne a külső alapján itélj. ha annyian buknak rád mint ahogy mondod, akkor ismerd meg őket is.

2009. nov. 20. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Külsőről vagy népszerűségről nem volt szó a kérdésben. De az túlzás, hogy még az könyörögjön és fusson utánam, aki nekem tetszik.
2009. nov. 21. 15:14
 13/15 A kérdező kommentje:

Istenem, köszi, a hozzászólásokat,de rossz helyen kapisgáltok.

-én lány vagyok

- a fiúk nem magasabb "súlycsoportban "vannak. Amúgy mit értetek ezen????

-nem jobbképűek (átlagosak), nem iskolázottabbak. Szóval semmi extra, inkább visszahúzódóbbak.

-aki meg nem jön be, arról nem tehetek. Ami nem megy, azzal nem tudok segíteni.

Mi az h magasabb súlycsoport???

2009. nov. 22. 16:21
 14/15 kolosszus22 ***** válasza:

Nos egyszerű a megoldás, ha látsz egy olyan fickót aki nagyon tetszik, de visszahúzódóbb kicsit és nem lép, akkor LÉPJ TE és tedd meg te az első lépést!

Ha mindig ahhoz ragaszkodsz, hogy a férfinak kell kezdeményezni akkor lehet, hogy soha nem jössz össze azzal akivel igazán szeretnél!

22/F

2009. nov. 22. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:
A barátnőm is így volt ezzel hosszú évekig. Aztán egyszerre csak észre se vette és két srác is lett, akik tetszenek neki és nekik is tetszik ő. Azóta is köztük örlődik. Kellemetlen szituáció. De majd Te is találsz valakit, hidd el!
2009. nov. 22. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!