Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » En mar nem tudom mit tehetnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En mar nem tudom mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Szeressuk egymast nagyon ngayon minden rendben, de meg is neha anyira durva velem, durvan visekedik velem, mondtam mar neki hogy ne csinalja, de semmi nem szeret velem se puszilgatni, mert nem ojan tipus nekem pedig hianyzik nagyon, meg hogy olelgesen, ollegetni sem tud inkab meg szorit csak hogy azt mondjam hogy hagyal, tudom hogy imad de en anyira szomoru vagyok hianyzik valami a romantika, imadom ot a vilgon mindenel jobban, mit tegyek nem tudom nem tudok semmin sem valtozatni nem halgat ram en mindent meg tezsek erte.
2009. nov. 20. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Most akkor mégegyszer...helyesen,és érthetően,irásjeleket belefoglalva a mondatba ird le,mi is a baj??!!!

Ebből semmit nem lehet kivenni:S

2009. nov. 20. 18:51
 2/5 A kérdező kommentje:
hat nem hogy nem ugy viszonyul hozam ahogyan kene es nekem ez rossz, nem halgat ram, durva velem, nem szeret sem olgetni sem puszilgatni, de imad csak nem ojan tipusu ember.
2009. nov. 20. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj vele,hogy neked gyengédség kell!A problémákat csak a beszélgetéssel lehet megoldani...ha nem szólsz ő nem fogja tudni,hogy ez neked fáj!!
2009. nov. 20. 18:58
 4/5 A kérdező kommentje:
De en szolok neki mondom neki, meg nem regen mondtam neki hogy bezslgetnunk kene, de egyszeruen mind ha felne tole hogy mit akarok, vagy nem tudom megint mit akarok mar neki bezsleni hulyesegeket, anyum is mondja hogy miert vagyok boldogtalan ijen fiatalon, szomoru vagyok tole feszult, tudom hogy nem tudtok segiteni, de tanacs neha jo.
2009. nov. 20. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzed,hogy ez neked igy nem felel meg,mert ugye egy nőnek KELL a romantika,a gyengédség,akkor dobd ki!

Találsz mást,aki majd a tenyerén hordoz!!Ha valóban igy viselkedik,és nem lehet vele beszélni,akkor ennek nincs értelme!

Nem kell szomorkodni...sőőőt:)

Inkább kinlódj 1hónapot miatta,hogy otthagyod,utána jobb lesz!!

Ha szeretitek egymást,akkor változtatni kéne,ez hosszútávon nem működik!

2009. nov. 20. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!