Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esély, lehetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély, lehetséges bármi is?

Figyelt kérdés

15éves lány vagyok és a barátommal 2évig voltam együtt :'( ....

Egy hete váratlanul bejelentette hogy VÉGE ...kifogásonként hogy szabad akar most lenni stb.

De kiderült hogy más lány van a dologba :(((

Szerintetek van még esély hogy mi együtt legyünk ?:(

Amugy egy kis információ ez hátha segít :

-ő 16

- én is vele vesztettem el, ő is velem

- szinte már a jövőt tervezgettük :(

-komolyan semmit nem vettem észre hogy valami nem stimmel mert szakítás előtt napokban is olyat mondott :$:(

pl: hogy a mostani érzése a régivel összehasonlithatatlan mert mára 1000x jobban szeret ..meg ienek :( akkor nem értem :'(

Szóval a lényeg hogy szerintetek létezik olyan hogy rájön hogy én vagyok az "igazi" meg a "minden" ? :(

Hogy kipróbálja ezt a csajt , és rájön hogy nem is jó neki és én kellek ? :(

Őrülten szeretem :'( én nem tudok nélküle élni :(

nahjó tudom hogy olyan nincs hogy " nem tudok" ...de akkor nem AKAROK :'(((((((((( ...

Amúgy a csaj mindenki szerint egy bányarém :( az exem valószínű azért választotta mert egy könnyűvérű bulizós q*vaa :((((((

2009. nov. 20. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
nincs esély, nem lehetséges, 15 éves vagy, lépj tovább, a lányok 99%-ával megtörténik ez. szakítás az első sezrelemmel... nagy dolog.
2009. nov. 20. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég flegma válasz volt az elsőtől.Sajnos ez nem kor függő.Senki nem kap a kapcsolata mellé biztosítást arról,hogy élete végéig fog tartani,mindegy hány éves.

Tudom,hogy most rettenetesen szenvedsz,de ne tápláld magadban a hiú reményt.Sírd ki magad és foglald el,haverokkal,sulival,mindegy mivel.Amelyik srác becsajozik,mig kapcsolata van,azzal nem érdemes hosszan tervezni.Fog még ő pofára esni,te pedig boldog leszel valaki más mellett.Tudom,nehéz ezt most elképzelni,de így lesz!!!!

2009. nov. 20. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
az 1.-nek igaza van. lehet rá esély, de kicsi a valósuínüsége. Ebben a korban ez így működik. HA egy fiú megteheti, sok-sok lányt "próbál ki". De ez megfigyeléseim szerint a lányokra is tökéletesen igaz. Nem vagy még 30 éves, tessék kinézni egy szép fiút :))
2009. nov. 20. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sejtem, hogy mi lehet a dologban, ugyanez figyelhető meg lányok esetén: meghoztad az önbizalmát, felpumpálta magát, és most már közeledni a "k*rvákhoz" is, akikhez eddig nem mert, mert szűz volt, mert stb...
2009. nov. 20. 18:43
 5/6 anonim válasza:
A qrvákkal nem szokott az embereknek sokáig tartani a kapcsolatuk, és ha tényleg azért választotta őt helyetted, mert könnyen +kaphatja, akkor hamar meg fogja unni. Akkor lehet rájön, h nem kellett vna olyan könnyen mást választania, és visszakéredzkedik, de nem biztos, h ezek után jó, ha újra összejössz vele. Tudnál bízni benne?... ugye h nem...:(
2010. márc. 16. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :S De úgy néz ki hogy mára már nagyjából tultettem magam a dolgon :-) Most más oldalán próbálok boldog lenni :)
2010. márc. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!