Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély, lehetséges bármi is?
15éves lány vagyok és a barátommal 2évig voltam együtt :'( ....
Egy hete váratlanul bejelentette hogy VÉGE ...kifogásonként hogy szabad akar most lenni stb.
De kiderült hogy más lány van a dologba :(((
Szerintetek van még esély hogy mi együtt legyünk ?:(
Amugy egy kis információ ez hátha segít :
-ő 16
- én is vele vesztettem el, ő is velem
- szinte már a jövőt tervezgettük :(
-komolyan semmit nem vettem észre hogy valami nem stimmel mert szakítás előtt napokban is olyat mondott :$:(
pl: hogy a mostani érzése a régivel összehasonlithatatlan mert mára 1000x jobban szeret ..meg ienek :( akkor nem értem :'(
Szóval a lényeg hogy szerintetek létezik olyan hogy rájön hogy én vagyok az "igazi" meg a "minden" ? :(
Hogy kipróbálja ezt a csajt , és rájön hogy nem is jó neki és én kellek ? :(
Őrülten szeretem :'( én nem tudok nélküle élni :(
nahjó tudom hogy olyan nincs hogy " nem tudok" ...de akkor nem AKAROK :'(((((((((( ...
Amúgy a csaj mindenki szerint egy bányarém :( az exem valószínű azért választotta mert egy könnyűvérű bulizós q*vaa :((((((
Ez elég flegma válasz volt az elsőtől.Sajnos ez nem kor függő.Senki nem kap a kapcsolata mellé biztosítást arról,hogy élete végéig fog tartani,mindegy hány éves.
Tudom,hogy most rettenetesen szenvedsz,de ne tápláld magadban a hiú reményt.Sírd ki magad és foglald el,haverokkal,sulival,mindegy mivel.Amelyik srác becsajozik,mig kapcsolata van,azzal nem érdemes hosszan tervezni.Fog még ő pofára esni,te pedig boldog leszel valaki más mellett.Tudom,nehéz ezt most elképzelni,de így lesz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!