Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes egy 16 éves fiúval járni? Én 17 éves vagyok.
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem, de (sajnos)1évvel fiatalabb nálam. Egy ilyen fiú nagyon éretlen hozzám vagy hagyjam inkább békén? Azt ne tudom, hogy én is tetszem neki, de remélem a legjobbakat.2009. nov. 20. 15:19
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm Laci :)
2009. nov. 20. 17:32
12/15 anonim válasza:
Namost szerinted ő éretlen hozzád, vagy te vagy túl idős ő hozzá? Baromság a kérdés, 3-4 év múlva az az egy év a nullához fog konvergálni. Vicc ilyen ügyekből kérdést csinálni. Röhej, hogy egyesek eddig elmennek, ott lehet életük párja, de egy évvel idősebb...És akkor?
13/15 anonim válasza:
ne viccelj....hulyeseg. En is egy evvel fiatalabb fiuval jarok es egyaltalan nem zavar. Eszre se lehet venni.
14/15 anonim válasza:
nálunk ugyanez a felállás :D
nagyon jól megvagyunk és sokkal érettebb a vele egykorúakhoz képest (még tőlem is, sőőt....) :P
Szerintem nem nagyon számít.. ez az egy év ide vagy oda
Ha elég érett semmi probléma :D
Sok sikert!! :D
15/15 anonim válasza:
Szerintem simán működhet!:) Én egy 16 éves fiú vagyok és most nagyon nézegettem magamnak egy 17 éves lányt, de már nem merek kezdeményezni, mert már annyit csalódtam a sok próbálkozással és nekem így mindig viszonzatlan szerelemben volt részem, de valószínű, hogy ez is az lesz.:'( 16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!