Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme harcolnom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme harcolnom egy olyan szerelemért ami tényleg az igazi, de valahogy nem megy az összecsiszolódás? Lehet ennek jövője még? Ha igen, milyen módszert"vessek be"?

Figyelt kérdés

A mostani,már sajnos expasimmal ez volt a 2.próbálkozásunk,hogy"elviseljük"egymást.A konfliktusok fő oka az én bizalmatlanságom és az ő érdektelensége.1. próbálkozásnál volt egy 3.,aki bekavart(mármint egy lány).Csúnyán át lettem verve akkor,nem részletezem,de az ismerőseim szerint csoda hogy egyáltalán újra összejöttem vele.Nem vagyok fúria,nem veszekedtem vele emiatt,mert ami volt az volt,megmásítani nem lehet,próbáltam felejteni.Sajnos megmaradt a bizalmatlanság,ami nem tett jót a párom önbecsülésének,nekem meg az nem tett jót hogy nem ült le velem soha beszélgetni,nem csak erről,semmi másról se,mondván,ő nem szeret beszélgetni,úgyis csak összevesznénk,merthogy ő felidegesítené magát(tipikus pasi->"nem beszélek,kemény vagyok").Volt hogy annyira ideges volt hogy megráncigált,falhoz vágott,undorító szavakat vágott a fejemhez(utóbbit rendszeresen minden veszekedéskor),de az már az én hülyeségem hogy ennek ellenére mellette maradtam.Nem bírtam elhagyni,mert mindennél jobban szeretem.Ezekután meg számonkérte rajtam a szexet...Lehet engem szapulni,de ilyen érzelmi háttér mellett nem tudok annyira lelkes lenni(pedig nem vagyok frigid,sőt).Most,hogy más városban élünk,távkapcsolattá alakult a dolog,amit én nagyon megszenvedtem.A párom nagyon korlátozott,egy kocsmában,nappal megivott 3 dl kóla miatt is kiakadt,ha nem szóltam erről időben,ellenben az ő egyetemi életébe,kijárásába nem szólhattam bele.Az agresszív viselkedése és a beszélgetések elutasítása miatt odáig jutottunk,hogy én nem mertem szólni egy szót se ha valami engem bántott,mert az ugye csak és kizárólag hiszti neki,aztán ha mondtam,nagy veszekedéssel járt,mert kitört belőlem a sok hallgatás után.Egy ilyen miatt történt ez a szakítás is...Elég durván elküldött,merthogy a bizalmatlanságom kikészítette(de mondom,minden éremnek 2 oldala van,nagyon sok hibája volt neki is).Fejlődőképesek vagyunk mindketten,az utóbbi pár hónapban már azt is mondhatnám hogy kezdtünk összecsiszolódni,egymás bogarait elviselni.Én még nagyon szeretem őt,és tudom hogy ő is engem,összeköltözésről,eljegyzésről volt már szó(14 hónapja vagyunk együtt,a párom tervezgette mindig:)),bár tisztában vagyok hogy attól még meglehet,hogy nincs közös jövőnk,mégis küzdeni szeretnék ezért a szerelemért.Amikor"normális",nagyon édes,imád,ágyba hozza a reggelit,kényeztet,stb.

Előre is köszi a válaszokat!

19L

2009. nov. 20. 14:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én 6 évig élem egy boldogtalan kapcsolatban,mert tudtam, hogy sose hagyna el,de velem nem foglalkozott(valszeg csak a megszokás vagy a kényelem miatt volt velem)Évekig féltem otthagyni őt,mert tudtam ő velem maradna,de házasodni nem akart.Szerettem,de boldogtalan és magányos voltam. Végül rájöttem, hogy ezt így nem tudom életem végég csinálni. Szakítottam vele és vállaltam, hogy talán találok olyat akibe tudok szerelmes lenni és ő is értékel. RÁ 2 évre megjött a nagy szerelem és boldog vagyok!Szóval hagyd ott, rendezd át az életed és ismerkedj.Nem baj, ha nem egyből jön az igazi,de ezt évekig nem fogod tudni végigcsinálni, csak magadat kínzod, ez tapasztalat.
2009. nov. 20. 15:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Velünk meg pont az volt a helyzet,hogy aki a másikat soha nem hagyta volna el,az én voltam...Ő mindig,semmiségekért is szakítgatott velem,mondván menthetetlennek találja a kapcsolatunkat.Volt idő,amíg én győzködtem,hogy dee,maradjunk együtt,jó lesz úgyis...Erről leszoktam,de őszintén szólva nem lettem okosabb:DMert ezután meg ő győzködött,én meg ugye mindig visszafogadtam(még azután is hogy ő szakított velem...)
2009. nov. 20. 15:56
 13/21 anonim válasza:
Én ugyanilyen pasi voltam annó! Ezt csináltam az exeimmel! Én is egyetemre jártam, keménykedtem, kidobtam a barátnőimet, aztán meg feljárogattam hozzájuk részegen, az éjszaka közepén hívogattam őket, hogy most azonnal találkozzanak velem! Egyszóval igazi görény voltam a nőkkel! Tehát azonnal hagyd ott! Cserélj mobilszámot! Semmiképp ne találkozz vele! Ne engedelmeskedj! Vigyázz, mert zaklatni, zsarolni fog! Légy kitartó! Higgy nekem!
2009. nov. 20. 18:32
 14/21 anonim válasza:
Előző: 29/F
2009. nov. 20. 18:33
 15/21 A kérdező kommentje:

Ez korrekt válasz:) Becsülendő,ha valaki így elismeri a hibáit...Köszönöm a tanácsot!

Habár azt azért hozzátenném, hogy alapjában véve gyengéd és szerető...nem viselkedik ennyire "lenézően" velem-szimplán csak ha bajom van netalán vele és elmondom:P

2009. nov. 20. 21:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Volt eg olyan barátom, akivel 9 hónapig oltam együtt,de szinte minden hónapban szakított velem.Akkor azt mondta, hogy már nem szeret, azután pedig pár nap múlva visszakönyörögte magát, hogy rájött, hogy nem tud nélkülem élni.Én mindig hittem neki, hisz szerettem.Aztán az egyik szakítás után(ami az utolsó volt), az egyik lány ismerősöm bevallotta, hogy most próbálkozott nála a fiú és hogy a haveri kör összes barátnőjénél próbálkozott+aki éppen megtetszett neki eg-egy buliban. Kiderült, hogy ilyenkor szakított velem, de mások kikosarazták és akkor jött vissza hozzám.Szóval ha nincs ló, jó a szamár is.Úgy hog dobd a pasit, mert veled már nem lesz másmilen.Lehet majd felnő,de most még éretlen.Te pedig nem érdemled,meg, hogy miatta elpazarold a fiatalságodat.Annyi normális pasi van, csak keresni kell.És pont amikor majd nem számítassz rá, betoppan az igazi.
2009. nov. 21. 18:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyértelműen kitűnik, hogy ő tudatosan rombolja az önbizalmadat, azért, hogy irányíthasson. Ez nem szeretet, ez ÖNZÉS. Neked meg 0 önértékelés mellett ez nem tűnik ki egy-egy mondatából. MENEKÜLJ, továbbra is ezt mondom! Első hozzászóló.
2009. nov. 24. 00:01
 18/21 anonim ***** válasza:
Minek ezzel az idiótával bármit is megértetni. Sürgősen hagyd ott, ne legyél gyáva. Az ilyen nők miatt hiszik azt a pasik, hogy mindent megtehetnek velünk. Mi is hibásak vagyunk ha hagyjuk magunkat. Tapasztalat. Ezzel csak áltatod magad hogy ez igazi szerelem. Az igazi szerelmet onnan fogod felismerni, hogy a párod abban törődik majd veled, nem leszid a sárga földig hanem biztat. Ez egy strici, aki ilyet mond neked, hogy másnak csak szexre kellenél. Undorító. Bocs, de felszívtam magam ezen a szemétládán, és azon is hogy te még gondolkosz mitévő legyél. Hidd el, egyedül is jobb mint egy ilyen állattal.
2009. nov. 24. 08:35
 19/21 anonim ***** válasza:
Arra azért készülj fel, hogy ha szakítani akarsz, nem fog csak úgy egy bólintással elengedni...
2009. nov. 24. 11:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Már szakítottunk:D Ezért kérdeztem,hogy harcoljak-e érte.Ha együtt lennénk,nem lenne kérdeznivalóm:P
2009. nov. 25. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!