Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?! Szörnyű dolog történt
Figyelt kérdés
Tegnap a barátnőmhöz átmentem. Elment kajálni és megkért, hogy addig hozzak neki kólát a pincéből. Ott volt a macskája is, véletlenül ráesett egy üllő a macskára (hím macska)és nagyon megsebesült a nemi szerve. Gyorsan haza futottam azt mondtam sietnem kell... REMÉLEM NEM TUDJA MEEEG, HOGY ÉN VOLTAM!! mit tegyek?!2013. nov. 25. 00:28
3/16 anonim válasza:
Üllő,persze..mi ez,rajzfilm?
Valld be szépen mit csináltál a szerencsétlen állattal a pincében. Zaklattad?
4/16 anonim válasza:
Azért ez komoly! Hogy a viharba tudtál ilyet összehozni?
5/16 anonim válasza:
Na tudod kit etess! Ráesett véletlenül a macska p..csére az üllő :'D
6/16 anonim válasza:
Hát nem azért, de ha egy macska kukacára ráesik egy üllő, akkor az a macskára is ráeesett... :D
7/16 anonim válasza:
Lehet,hogy hanyatt feküdve aludt a macska,széttárt lábakkal :D
Viszont az ziher,hogy morcosan ébredt akkor :D
8/16 Szálab válasza:
Simán útálod azt a dögöt m!? :) Mondd el h baleset történt.
9/16 anonim válasza:
Szerintem meg le akarta lufizni a macskát és felfokozott nemi izgalmában megharapta a pötsét.
10/16 anonim válasza:
Most őszintén: láttál te már az életedben macskát? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!