Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti erre hogyan reagálnátok? Esetleg tudnátok segíteni?
Az a helyzet, hogy a barátomnak lassan itt van a szülinapja, 20 évet tölt, és lassan itt az 5 éves évfordulonk is egyben. Meg szeretném lepni Őt egy nem mindennapi ajándékka.
Imádja a f1-et, nincs olyan hétvége, hogy ne nézze, és arra gondoltam, hogy vennék neki és magamnak 1-1 jegyet a hungroringra, mivel amúgy is terveztünk egy Budapesti utazást, és akkor gondoltam, hogy egybehangolom a kettőt.
Nos nektek ez tetszene?
És, a második kérdésem, hogy van-e valaki aki vett már külföldről jegyet, s ha igen hol, és mennyi az ára?
Mondjuk a feleségem is 15 volt, amikor ossze jottunk. Most 27 éves, 7 éve házasok vagyunk, s van két gyerekunk.
Mind a mai napog nagyon szeressuk egymást.
Ugyhogy 15 évesen nem gond, és lehet tartós egy kapcsolat.
Biztos nagyon örülne a barátod neki. Tuti ajándék.
A jegyrendelésről, több oldal is van ahonnan lehet, bár azt nem tudom külföldre szállítanak-e, böngészd át a feltételeket
Az ár minden hol ugyanaz. Megtalálod a listát, általában euroban szeretik, ha fizetsz.
Ha ezek nem jönnek be nézd meg a környéketeken lévő utazási irodákban, ott is biztos lehet jegyet venni.
Nagy élmény lesz, én már 4-szer voltam, igaz volt, hogy csak szabadedzésen. Megéri elmenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!