Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törpeként miért olyan kevés az esélyem a csajoknál?
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 23:17
21/25 anonim válasza:
Sajnállak kérdező, amint látod sok a gané ezen az oldalon, de ezekkel ne foglalkozz, csak nézz át rajtuk, még ember számba sem kell venni őket. Tanulj, vagy szerezz egy jó szakmát (műbútorasztalos,víz-gázvezeték szerelő stb..), és akkor nem fogsz ezen agyalni, mellette még átlag felett fogsz élni, ami a fizut illeti.
22/25 anonim válasza:
És ha pénzed van akkor a csajokat se fogja érdekelni hogy alacsony vagy ,úristen hogy jön ide a pénz meg a jó szakma? a pénz nem minden ,de sajnos sok lánynak csak az számít gondolom te is egy ilyen lány lehetsz
23/25 anonim válasza:
Nem tudom Te kinek írkűlsz, de én írtam a pénzről és a sikerről és nem nem vagyok nő/lány. Csak egy alacsony 171cm srác akinek MOSTanra bejött az élet. 150cm-el tanulnia kell, mert máshogy szinte esélytelen a nőknél, ha jó szakmát választ, akkor bárki lehet belőle, és még nőt is fog találni. Ne hazudd már azt, hogy egy alacsony férfi ha csóró kellene nektek ?! :).. Mindenkinek azzal kell gazdálkodnia amije van. A magasság egy fontos faktor a párkapcsolat létrejöttéhez. Ha neki nincs, mert nincs, akkor lépnek életbe a többi praktikák, pénz, karrier stb..
Bizonyára tolongani fognak egy 160-170cm-es alacsony szegény férfiért a nők. Ennyire nem lehetsz naiv..
24/25 anonim válasza:
mert a nőkbe bele van kódolva, hogy jó donorú pasikat kell keresni, ez evolúció kérdése, tudattalan, ösztönszint.
25/25 anonim válasza:
de ha nagy ember leszel, manapság a pénz az evolúció állítólag Kossuth Lajos is csak 158 volt, meg Madonna is annyi, meg sorolhatnám, csak ők máshol nagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!