Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak a külsőm tetszik meg a pasiknak, de amint kezdenek megismerni nem képesek küzdeni értem és egy idő után otthagynak? 21/L

Figyelt kérdés
A barátaim szerint sokan meg szoktak nézni az utcán, mert állítólag szép vagyok. Vékony alkat vagyok, nem festem magam, szép az arcom és csinosan, de visszafogottan öltözködök. De soha nem mert eddig egy pasi se odajönni hozzám, csak megnéznek. Eddig egyetlen huszonéves srác volt, aki felfigyelt rám 20 évesen, de ő egy közös baráti társaságban. Neki is a külsőm tetszett meg nagyon, de mikor kezdett egyre jobban megismerni a személyiségem már nem tetszett neki és egy idő után feladta, nem küzdött értem tovább. Azóta rájöttem mennyire fontos számomra, őszintén elmondtam neki az érzéseimet, tényleg törődtem vele, minden nap érdeklődök utána, már mindent megpróbáltam hogy helyrehozzam a dolgokat, de ő már nem is ír és érdeklődik. Túl későn jöttem rá bizonyos dolgokra sajnos és azóta se tudom túltenni magam rajta. Még annyit, hogy már nagyon régóta vágyok egy komoly kapcsolatra, várom, hogy rám találjon az igazi. Sajnos még nem volt kapcsolatom, ami tudom ennyi idősen kicsit fura.
2013. nov. 24. 22:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

2-es: Gondolom mindenre ez a válaszod.

kérdező: Lehet, hogy van benned valami taszító, amiről még te magad sem tudsz. Beszélj erről a barátaiddal, és vedd elő az önkritikád. Persze ez nem könnyű, kívülről szemlélni magad, beleélni magad a pasik helyzetébe, de hidd el, megéri!

2013. nov. 24. 22:15
 12/15 anonim ***** válasza:

A külsőd végett szerintem azért nyomulnak rád mert biztos szép lehetsz főleg ha nem sminkeled magad meg semmi, de sokaknak lehet a belsőd nem tetszik, de kitudja. Én is lehet hogy a külsőd miatt nyomulnék rád legelsőre bár én rájöttem hogy nem feltétlen a külső a fontos, pontosabban nem az alakod hanem a kisugárzásod, mennyire vagy vidám, mosolygós, ápolt stb... Mert én kövér lányból is láttam szépet meg csúnyát is, soványból, is szintén, és nekem elsősorban a belső az ami fontos.

Sajnos én külsőleg nem vagyok egy túl jó kinéző ember de belsőleg már sok lány mondta hogy rendes vagyok de eddig csak 2 kapcsolatom volt azok is csak rövidtávúak sajnos. Én is keresem az igazit lehet a belsőmmel is gond volt nem tudom de volt 1 amit én szúrtam el sajnos.

Szóval ha szeretnéd akkor ismerkedjünk meg, most nem a külsőd miatt amit leírtál csak felkeltetted az érdeklődésem hogy vajon milyen lehet az a szép 21 éves lány aki külsőleg szép és még sincs barátja, sőt még nem is volt neki és mi az ami belül annyira taszító, mert szerintem kivan csukva hogy téged bárki is megutáljon a belsőd miatt, biztos van valami bár szerintem csak olyan helyen próbálkoztál ahol nem ez jön be.

Ha gondolod írj privátot nyugodtan szeretnélek megismerni.

2013. nov. 24. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Milyen pasik? Itt egy pasiról van szó.

Valószínűleg tetszettél neki, de belsőleg másmilyennek képzelt. Tudod attól, hogy valaki külsőre tetszik, még nem biztos, hogy belsőre is.

Attól, hogy sokak szemében szép és csinos vagy, még nem biztos, hogy meg tudsz tartani valakit. Tapasztalat.

2013. nov. 24. 22:29
 14/15 kiwi66 válasza:
szerintem is béna pasikkal taliztál,eddig. Amúgy meg lehet,hogy csak a testedet akarták?
2013. nov. 27. 09:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy pont a külsőd miatt akartak volna csak egyéjszakást tőled, és mikor látták, hogy ez nem fog menni, szépen leléceltek.
2013. nov. 27. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!