Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen az ideális, idilli kapcsolat?
Mit gondoltok romantikusnak, mi tesz titeket mindennél boldogabbá? Hogyan telnek a napjaitok? Valóban olyan jó érzés mellette elaludni, és reggel mellette ébredni? Hogyan képzelitek el azt az életet, aminél úgy gondolod, hogy nem tudnál boldogabb lenni? Számotokra milyen az igazi meghitt légkör, az a melegség? Szeretitek az ilyen esti, lobogó tűz előtt összebújós téli estéket? Hogyan kedveskedtek a szerelmeteknek? Ajándékkal vagy csak szimplán szavakkal, érintéssel? Engem nagyon érdekelnek ezek az emberi kapcsolatok, szeretem, ha körülöttem mindenki boldog életet él. Szeretem látni mások örömét, és a szeretet, avagy szerelem szinte már látható ottlétét. Ti is így vagytok ezzel? Milyen érzés fog el titeket ilyenkor? Például egy régóta várt találkozás mit hoz ki belőletek? Jobban összekovácsolódtok így az ünnnepekhez közeledve? A romantikus pillanatokban ti is átérzitek az élet lényegét? Ez kicsit túl bölcs kérdés, de én ezekről így vélekedem, szeretném megtudni, hogy többen is vannak-e így rajtam kívül. Meséljetek a ti igazi álomkapcsolatotokról. Írhattok a családdal vagy barátokkal kapcsolatos sztorikat is :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!