Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exem csinált, egy kamu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem csinált, egy kamu facebookot, amin engem széditett, és megbeszéltük, hogy találkozunk az alteregoval, elhittem. Aztán az igazi facebookján rámirt, hogy mekkora k. a vagyok, hogy mindenkivel összefutok. Vélemény?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 10:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mennyire változnak az idők, régebben kiengedtük a gyerekeinket a homokozóba és az ablakból szemmel tartottuk őket. Ők pedig ott jól elvoltak...
2013. nov. 24. 10:36
 12/20 anonim válasza:

Eloszor az jutott eszembe, hogy ha velem csinalna ilyet az exem, biztos megvernem, vagy ha o az erosebb, megveretnem valakivel.

Ez persze biztos primitiv, gyerekes reakcio lenne, de neki rohadtul nincs koze ahhoz, hogy te kivel talalkozol... miert irt rad? Miert vette a faradtsagot hogy csinaljon egy kamu facebookot csak hogy rad irjon? Ez mutat valamit, csak nem szeret meg? Ennyire osszetorted a szivet, hogy ilyen szanalmas dolgokra kepes? Ugy ertem, ha nem szeretunk valakit, akkor leszarjuk a letezeset, nemhogy azzal foglalkozunk, hogy cs.sszunk ki vele! En a helyedben irnek neki egy kedves uzenetet, valami ilyesmit: " Tudom draga, hogy nagyon hianyzom, es annyira nulla vagy hogy a szakitas utan egy normalis csajt se tudsz osszeszedni, de mint latod, boldog vagyok nelkuled, es egy kamu ember is jobb nalad."

2013. nov. 24. 10:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Meg akart szivatni. Én is csináltam ilyet az exemmel szivatásból! Az biztos, hogy még mindig érez irántad valamit, hisz ami nem érdekel minket azzal nem foglalkozunk. Neki ez bökte a csőrét és úgy gondolta megszivat. :)
2013. nov. 24. 10:40
 14/20 anonim ***** válasza:
szakítás után 3 hónappal azzal találkozol akivel akarsz. semmi köze
2013. nov. 24. 10:48
 15/20 anonim ***** válasza:
12-es bocs de te így se vagy jobb!! Miért kell még jobban megalázni és elkeseriteni azt aki még szeret??? Nem elég h a kérdező összetörte a szivét, fájt neki a szakitás? ÉRTHETŐ dolog a bosszúvágy.
2013. nov. 24. 11:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy szép dolog amit csinált de teljességgel érthető hogy ha még mindig rajtad agyal akkor ilyesmire vetemedik. Tudom mi játszódik le benne mert jelen lelkiállapotom nekem is hasonló.
2013. nov. 24. 11:04
 17/20 anonim ***** válasza:
nem tudjuk miért szakítottak, gyerekes hülyeség a bosszú.
2013. nov. 24. 11:04
 18/20 errre ***** válasza:

FACEBOOK :DDD

az élet :D

2013. nov. 24. 11:20
 19/20 anonim ***** válasza:

egy fb-on megismert idegennel biztosan nem futnék csak úgy össze...

te nem hallod a híreket?

ha meg lezártad az exeddel való kapcsolatodat magadban, mit érdekel mit mond? ő pedig ugyancsak szánalmas, hogy 3 hónappal később még veled foglalkozik..

2013. nov. 24. 11:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

egy fb-on megismert idegennel biztosan nem futnék csak úgy össze...

"Ha megismerni akkor már nem idegen. Nem így indulnak a kapcsolatok??? " Én speciel nem annyira szeretek a szomszédommal és a haverjaimmal járni, igy elkerülhetetlen hogy megismerjek új embereket. A párom egy facebookos idegen volt mielőtt megismertem és megszerettem.

A Híradóról meg inkább nem mondok semmit de nem abból kéne kiindulni a jó dolgokat elhallgatják mert az a kutyát se érdekli, a rossznak van hírértéke.

" ő pedig ugyancsak szánalmas, hogy 3 hónappal később még veled foglalkozik.."

Ha nálad ez varázsütésre megy, csak gratulálni tudok! Baromi nagy lehetett a szeretet és szerelem abban a kapcsolatban. 3 hónap alatt max egy futó kapcsolatot lehet elfelejteni nem egy komoly több éves lelki társat akihez kötődtél, ragaszkodtál akivel az életedet elképzelted aki a másik feled volt. Soroljam? Ha egy ilyen embert elvesztesz az életedből az majdnem olyan mint egy családtag halála ezen túllépni egy mélyérzésű érzékenyebb embernek minden lesz csak nem 3 hónap! Vagy én vagyok szarul összerakva mert nekem ennél mindig több idő kellett.

Ne irjunk butaságokat!

2013. nov. 24. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!