Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyes nők miért próbálnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes nők miért próbálnak foglalt pasikra nyomulni?

Figyelt kérdés

Tisztázzuk, hogy nem vagyok féltékeny, és azt vallom, hogy ha egy kapcsolatot szét tud rombolni egy 3. fél, akkor az olyan is volt.

Viszont értetlenül állok az előtt, ahogy némely lányok próbálkoznak a barátomnál egész gátlástalanul, pedig ha kicsit a dolgok mögé néznek, tudják, hogy nem vehetik fel velem a versenyt. Mégis miért alázzák magukat, és miért mindig az kell nekik, akit más tesz boldoggá? Komolyan nem tudom megérteni, de remélem, hogy ti segítetek nekem ebben.

2013. nov. 24. 00:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a gondolatmenet lehet egyes lányoknál a háttérben: "ha valakinek kellett, csak nem lehet olyan rossz pasi..."
2013. nov. 24. 01:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Tessék rám nyomulni..!
2013. nov. 24. 01:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is sok nő azért teszi, hogy legyőzze a másik nőt. Akiket ismerek és ilyenek, azoknál az állt a háttérben, hogy nem tartották méltónak a barátnőt a pasihoz, mert hogy ekkora alfahímhez, csak és kizárólag egy jobb nő -azaz ők- illenének. Ezért rányomulnak. Ha sikerült megszerezni, akkor meg többnek érzik magukat. Érdekes. Mindenesetre ha sikerül, az a kapcsolat nem volt igazi. Nem értem ezt a mentalitást. Én sokszor voltam haramdik fél, amikor szingli voltam, de sose én nyomultam, nem ezt az elvet vallom mint ezek a nők. De druva, hogy mennyi normálisnak kinéző pasi csalja a nőjét, pedig ki se nézné belőlük az ember.
2013. nov. 24. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!