Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénz, tulajdon, jó kinézet nélkül is lehet gyönyörű szép, vonzó, intelligens és/vagy tehetősebb lányokat felszedni a tizen- huszonéves korosztályban?
Neked az miért szempont, hogy a lány tehetős legyen, ha neked sincs se pénzed, se tulajdonod?
Te miért nem adsz esélyt mondjuk egy kevésbé csinos, átlagos anyagi helyzettel rendelkező lánynak? Ellenben azt bezzeg elvárod, hogy probléma nélkül összeszedj magadnak egy szép és gazdag lányt... Szép dolog, mondhatom!
Érdekes, hogy te semmit nem tudsz felmutatni, amit beleadnál ebbe a kapcsolatba (na jó, a belső tulajdonságaidat leszámítva, de azokról meg egy árva szót sem írtál), viszont ugyanakkor elvárod, hogy a lány gyönyörű, okos és gazdag legyen, mert szerinted a számodra ideális nőnek ilyennek kellene lennie...
Most nem azért, de szerintem egy tizenéves lánynak még nincs olyan karrierje, amiből olyan sok pénze lehetne, amúgy meg ha Te csak el akarod tartatni magad, és azért kell a gazdag, okos csaj, akkor ki kell ábrándítanom téged, mert azt meg egyetlen okos, intelligens csaj se fogja bevállalni, hogy ingyen élősködj rajtam, annál az okos lányoknak több eszük van.
Szerintem magában ez a kérdés gáz, ahogy így feltetted. Neked van egy csomó elvárásod a lánnyal szemben (legyen gyönyörű, gazdag, vonzó, intelligens), ellenben Te? Te mit tudnál nyújtani? Otthont nem, hisz tulajdonod nincs. Anyagi biztonságot sem, mert nincs pénzed. Jól se nézel ki, nincs semmid, csak a nagy-nagy elvárásaid.
Bocsi, de ha már te így elvársz mindent a csajtól, honnan veszed, hogy az ilyen kaliberű lányoknak nincsenek ugyanígy elvárásuk a sráccal szemben?
Ez a ne ítéljetek el azért hülyeség, mert ne csinálj olyat, amiért el lehet ítélni, tehát ne legyél gyökér.
Ha elvárásaid vannak, akkor számolnod kell azzal, hogy bizony a másik félnek is lesznek, amibe te talán nem illesz bele. Arról nem is beszélve, hogy enyhén idiotizmus, amikor valaki olyat vár el a másiktól, amire ő maga is képtelen, nem rendelkezik vele, stb.
A kérdésed pedig sértő a nőkre nézve és magadat alázod vele, nem mi téged.
Oké. Akkor én válaszolok neked célzottan.
22 éves vagyok, mondhatjuk, hogy jó anyagi háttérrel rendelkezem. Egyrészt dolgozom, és nem keresek rosszul, másrészt szerencsére a szüleim is könnyedén megengedhetnék maguknak, hogy támogatnak (de nem fogadom el tőlük, csak jól tudom, hogy ha valami miatt egyszer netalán mégis megszorulnék, akkor hála az égnek őket se verné padlóhoz, hogy kisegítsenek).
Saját lakásom és autóm van, hitel nélkül, mindez 4 év alatt, önerőből lett az enyém.
Már van egy diplomám, de munka mellett most csinálom a master képzést és elárulom, hogy nem műkörmösnek tanulok, tehát nyilván van eszem is.
Ennek ellenére nekem pl nem kellenél. Egyrészt nagyképűnek, felvágósnak tartalak, akinek csak azért kell egy ilyen nő, hogy aztán mutogathassa és dicsekedhessen vele. Másrészt általában nem állok szóba olyan pasival, aki nem rendelkezik hozzám hasonlóan legalább egy végzettséggel (nem ragaszkodom a diplomához, de legyen egy szakmája!) és nincs stabil munkahelye, ugyanis nem azért dolgozom és tartok fent egy lakást a saját erőmből, hogy aztán abba beletegye a popsiját egy hozzád hasonló kis ingyenélő hülyegyerek.
Ennyi. Most már itt a válaszod, tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!