Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibír egy kapcsolat 8100 kilométert?
Komolyan kérdezem, bár elég furán hangzik tudom:)
Hogy lehet ezt kibírni? Most épp nagyon hiányzik pedig csak 1 hete ment haza.

Jó kérdés. Rövid tömör nem rizsázik unalmas lényegtelen dolgokat.
Hát szerintem nem bir ki. Vagy legalábbis nincs értelme és nem jó.

3 hét múlva jön vissza 2 napra, aztán mennie kell vissza mert suli van. Aannnnyiiira nem tudom mit tegyek, tudom nem találok másik ilyen pasit de ez nagyon rossz így, a havonta talinak nem tudom van-e értelme egyáltalán. Megőrülök hamarosan, és még fiatal tehát oda sem tudnék költözni, a szülei nem is fogadnak el mert magyar vagyok :(
Haza = Szöul

ugyan már ...annyi koreai, japán, kínai mászkál igy is az utcákon, akik itt élnek. Bármelyik "jobb" piacra kimész, rögtön találni fogsz legalább 3at aki hasonlítani fog rá :D
(Amugy ennek igy tényleg nincs sok értelme.)

Az utolsó hsz elég ellenszenvesre sikerült...
De sajnos én is amellett vagyok, hogy ez így nem nagyon működne hosszútávon. Talán meg kellene próbálni azt, hogy nem beszéltek msnen, skype-on akárhol.. Mert úgy nagyon nehéz lenne elfelejtened.

EZ a kérdés nekem is kapóra jön,az én barátom is kint tanul.13000 km távolság.3 éve tart a kapcsi.és imádjuk egymást!!!CSak ilyenkor,ha nincs vlem nagyon hiányzik:(
szoval demmi sem lehetetlen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!