Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már ölt embert a párotok. Mennyire másítaná meg az erzeteket ha megtudnátok a párotokról, hogy a hazájában a háborúban sok embert megölt?
"aki gyilkosokat gyilkol, az gyilkos?" mi lenne szerinted ? kiscica? a "munkafolyamata" ugyanaz az indok teljesen mindegy.De a gyilkos jelző itt átalakul egyfajta "hősies" jelzővé a személytől függően.a mai háborúkat meg hagyjuk,csak üzlet.
Dehogynem harcolnák! Szeretem a hazámat legyen bármilyen is.csak félek sok "magyart" kéne megölni ha megakarnám védeni.:D
A homlokára való égetés csak poén volt :)
A gyilkos nem feltétlenül rosszat jelent viszont egy állapot.ÉS ezt nem lehet megmásítani! ez a lényege .Nincs az hogy jajj de én csak 2xer lőttem mellbe ő meg 20xor.
Azokkal az emberekkel vigyáznék, akik polgárháborúban vettek részt és ott öltek embert, mert az ilyen polgárháborúkban dúló ellentétek bizony nem biztos, hogy megállnak az országhatárnál, és a későbbiekben is visszaköszönhetnek. Nem feltétlenül arra gondolok, hogy a párod kattan be, de ha megtalálja véletlenül 1-2 ember a "másik oldalról" és felidézik a háborús emlékeket, annak Te is könnyen megihatod a levét.
Nem szólok bele a kapcsolatodba, a Te döntésed, én csak elmondtam a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!