Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a barátom cserbenhagyott, jogos?
azèrt mert neked rossz napjaid vannak, mèg nem ràngathatod ùgy a baràtod, mint egy darab szart. ha egyszer megbeszèltètek, h elmegy a koncertre ès te is elkezdtèl màs programot szervezni, akkor ne gondold meg magad az utolsò pillanataban.
ìgy jàrtàl, ma otthon maradsz, aludj, ezèrt nem kell a baràtodnak is szìvnia!
Nem tudjuk az előzményeket.
Mennyire nagyok a gondok, mennyire látszott rajtad,
mennyire mutattad ki a barátodnak, hogy szükséged van
rá.. Ezek apróságok, mégis sokat számítanak.
Feltétlen ivásba kell ezt folytani? Van más megoldás is
rá.
Szó sincs róla, hogy rángatni szeretném. Sose mondanám, hogy bocsi most más programom van, nem érek rád, vagy h ne gyere velem. Ha hívott volna, még a koncertre is elmegyek, bár nem nagyon rajongok a rappért, de talán kibírtam volna...
De volt már olyan, hogy ketten megvettük az elővételes jegyet az egyik koncertre, aztán a bejárat előtt meggondolta magát, ezért el kellett adnunk és elmenni kocsmázni. Pedig annak különösebb oka sem volt, csak neki nem volt kedve bemenni.
Amúgy hát nem mondom hogy a világ legnagyobb problémáival küszködök, mert egyáltalán nem, de valamiért felerősödött rajtam a pánikbetegség és depressziós is vagyok, szóval most igazán szükségem lenne valakire.
Szóval most itt ülök és depizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!