Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit veszít és mit nyer az a férfi, aki soha nem csajozott?
erre azt mondanám hogy sok ilyen kapcsolat kéne ilyen egy normális fickó, nem olyan aki minden lányt ágyba visz. Az egy kisfiú! én is így csinálom, és így gondolkozok.
de úgyis le leszek pontozva szóval erről ennyit.
Én nő vagyok, de az ilyenekről (férfiról, nőről egyaránt) azt gondolom, hogy nem szerzett tapasztalatot, nem igazán tudja milyen a másik nem
DE!
sosem törték össze a szívét, sohasem csalódott, mindig ott volt/van mellette a párja, akiben teljes mértékben bízhat, és támaszkodhat, sosem ismerte a bizonytalanságot, a gyötrő magányt, és a szakítások fájdalmát...
Az én férjemnek én vagyok az első kapcsolata. Majdnem 21 volt amikor megismerkedtünk és összejöttünk. (Másfél hónap híján). 2 éve házasodtunk össze. Most 24 éves.
Lett volna lehetősége arra hogy 15-16 éves korától csajozzon, megdöntse azt aki az útjába akad de nem tette, mert senki nem tetszett neki annyira hogy pl randira hívja, vagy megdöntse.
Úgy érezte hogy ő csak szerelemből tudna valakivel lefeküdni. Az igazira várt.:)
Azt mondta nem kell ahhoz a fél várossal lefeküdnie, hogy kiélje magát. Ezt megteheti egy nővel is.
A szakítás fájdalmát ugyan nem ismeri, viszont tudja hogy mennyire fájna neki, ha elveszítene. És azt is tudja milyen magányosnak lenni, hiszen 20 évig magányos volt.
Hogy mit nyer ?
Elsőre megtalálta azt a társat akit keresett
nem élte át soha a szakítás fájdalmát.
A viszonzatlan szerelem fájdalmát.
Érzi milyen szerencsés, így negatív tapasztalatok nélkül is képes megbecsülni azt amije van.
Nem találkozott olyan nőkkel akik kihasználhatták volna
Mit veszít?
Pár egy éjszakás kalandot-érzelem nélküli üres szexet
pár adag nemi betegséget amit esetleg elkaphatott volna
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!