Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem neki elmondani, hogy szeretem Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szilveszterkor bulizni voltam egy barátomnál és egy másik barátommal elmentünk egy másik helyre és ő ott volt, nem voltam józan annyira de részeg se.És Smároltam vele csak az az igazság,hogy e miatt kiakadtam mert kicsit fiatalabb volt de ahogy most kinéz nem lehet róla levágni,hogy mennyi idős de ez mind1. És bunkó voltam vele meg egyébként tudtommal nem is volt jó neki de én voltam neki az első.járt mással az nem érdekelt,de mostanában egyre jobban tetszik sőt szeretem is és nem merem neki elmondani.Mert egyszer azt beszéltük,hogy csak haverok. De én nagyon bele szeretem próbálom elfelejteni,hogy nem kell meg,hogy úgy is dobna pár hét múlva,de nem megy egyszerűen nem.2013. nov. 23. 16:38
1/2 zotanbro válasza:
elmondod neki max összejöttök m3gkúr aztán ott hagy :D szerintem ne mond el..felejtsd el inkább
2/2 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2013. nov. 23. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!