Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeség lenne nem elmondani, hogy szeretem?
3 hétre jöttem haza és egy régi ismerős nővel.Legegyszerűbben úgy tudnám megfogalmazni,hogy az életem legjobb 3 hete volt.Megszerettem.Soha nem volt komolyabb nő az életemben.Mind futókaland.De ő más.
Szerdán megyek vissza külföldre felvenni a szolgálatot és utána misszióba megyünk.
Tudom joga van tudni ha ő is komolyabban érez.Viszont én most elmegyek és talán 1 év vagy több talán soha nem lát többé.
Nagyon tanácstalan vagyok.A szakaszom fele azt mondja,hogy hagyjam.De hát egy csapat férfira hallgatni nő ügyben..
Ha tényleg 1 évig nem láthatod, akkor önzőség lenne azt kérni tőle, hogy addig várjon rád. Megbeszélhetnétek pl. hogy mindegyikőtök éli az életét, de közben csak barátként néha küldetek egymásnak mailt és skype-on beszéltek, aztán lehet hogy egy év múlva a csajnak még mindig te kellesz, illetve neked is ő.
Ha viszont nem Afganisztánba mész, csak a Balkánra, akkor simán láthatnád gyakrabban is.
Skypozást szinte lehetetlen emberi időben megoldani.Nem akarom megbántani.Annyira fontos.Elmondom neki,esetleg várna is aztán csak egy levelet kap magyarra fordítva,hogy "őszinte részvétünk..."
Értitek.Nem tudom mit hoz a jövő.lehet jó lehet rossz,és ha neki kicsit is rossz akkor már inkább nem mondom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!