Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az amit megváltoztatnátok az összes lányban?
utolsó kettőnek igaza van. a helyes/ronda fiúk sme állnak le beszélgetni, ismerkedni egy csúnya lánnyal, összejövés meg aztán szóba sem jöhet. akkor meg miért is a lányok nézik a külsőt?
nekem pl a párom egyáltalán nem volt az esetem, amikor megismertem. de annyira kedves, aranyos, figyelmes, jó humorú volt, hogy a külseje egyáltalán nem érdekelt, és már 2 éve vagyunk együtt. és mára pedig már nagyon helyesnek látom.
am köcce igen lány vok
és csak kíváncsi voltam
Legyenek hűségesebbek:)
Mostanában nem nagyon divat:P
19:47-egyetértek
+ ne hisztizzenek apróságok,illetve félreértések miatt,ne bonyolítsák túl a dolgokat (minden nő komplikál),ne helyezzék az érzelmet előtérbe az értelem helyett,tanuljanak meg tájékozódni (egyszer eltévedtünk egy idegen országban,mert a lány tudta az utat:P)
ja és ne gyertek nekem a minden nő más dumával,volt már ázsiai latina és európai barátnőm is (nemcsak magyar),ezek a hülyeségek mindenhol ugyanúgy megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!