Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet olyan hogy szakítás, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan hogy szakítás, de utólag csak szünet?

Figyelt kérdés
Szovalszakításnak induló dologból a két fél ujra összejön igy már csak szünet. Van ilyen?
2009. nov. 19. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%

NINCS! Nincs visszaút!

Tanulj meg írni, mert nagyon átjön, hogy nincs meg a 8 osztályod!

2009. nov. 19. 18:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, mert ha újra össze akarnának jönni akkor nem szakítanának.
2009. nov. 19. 18:58
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Csak olyan esetben van ez, ha az egyik fél nem adja fel. És közben a másik meggondolja magát. :)
2009. nov. 19. 19:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Minek jó az ha meggondolod magad? Valami miatt az a kapcsolat nem működött. Erre mondják a töltött káposzta jó csak felmelegítve nem a kapcsolat. Itt is mindig vannak kivételek.
2009. nov. 19. 19:11
 5/11 A kérdező kommentje:
és ha legjobb barátok maradtatok?
2009. nov. 19. 19:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Én pl. arra gondolok, hogy volt egy k*rva erős veszekedés, vagy vita, amit később már meg tudtak beszélni...
2009. nov. 19. 19:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Mindenekelőtt: Ezt a "legjobb barátok" dolgot könyörgöm felejtsük már el. Könyörgöm!!! Nincs ilyen. Exbarát/nő. Olyan van.

És ami a problémádat illeti. Nem, nincs ilyen. Nem is lesz! Nem is lehet. Ha szeretek valakit, nem szakítok vele. Időközben valaki meggondolja magát, mert mégse azt kapta, amit a szakítással el akart érni? Nem jött be a másik srác vagy lány? Nem azt adta a bulizás amit várt? Miért szakít két ember? Mert nem jön össze. Nem illenek össze. Pár hónap, és ugyanott lesztek, csak majd bánod, hogy ilyen hülye voltál, hogy elpazaroltad az időd. Azt az időt, amit SENKI nem ad vissza neked.

2009. nov. 19. 19:31
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha hiszed ha nem lehet hogy exek vagyunk de attól egymás legjobb barátani is lehetünk. Nem egyszer hallottam már ilyenről, tanácsokra várok és nem arra hogy leordítsák a fejemet
2009. nov. 19. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Itt már nem érdemes kérdezni mert értelmes válaszoló nincs csak olyan aki oltani tud. Hogyne lehetne ujra összejönni. hát kegyetlen sokat látni hogy valaki vissza akarja könyörögni magát. de amúgy szerintem se vezet sehova.

Legjobb elfelejteni.

2009. nov. 19. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem ordítottam le a fejed. Az nem ilyen :)

Arra próbáltam rávilágítani, hogy ex barát/nő nem lehet jó sose legjobb barát posztra, mert a legjobb barátság nem arról szól, hogy érzelmileg közel kerülök valakihez, aztán belátom, hogy nem működik vele, de közel akarom magamhoz tudni, mert emberileg jónak találom.

A képlet: Ismeretlen -> Ismerős -> Haver -> Barát -> Szerelem -> Ex.

Komolyan. Idővel rájössz.

Egy kérdésem viszont volna! Ha most ez nem jön össze. Megint szakítás, "szünet" lesz, és később neki lesz új barátnője, vagy neked új barátod, szerinted mennyire fogják jó szemmel nézni, hogy neked a legjobb barátod az a srác/lány akivel együtt voltál?

Én bárkivel beszéltem haveri, baráti körben, egyikőjük se örült annak, ha az ex az aktuális párjuk körül legyeskedett. Ezt előbb kellett volna meggondolni.

2009. nov. 19. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!