Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A bátyámnak még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bátyámnak még nem volt barátnője. Ez gáz? Mi a baja?

Figyelt kérdés

Már a barátnőimet is megkérdeztem, és azt mondták, hogy helyes. Azt meg biztosra veszem, hogy nem b*zi :P

Amúgy már 21 éves, lassan 22 lesz, ezért furcsállom...

De nem is próbálkozik a csajozással, szerintetek mi van vele?

Lécci ne hülyéskedjétek el, kösz xD

2009. nov. 19. 18:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

fúúúúúúúúúj... még hogy a bátyám szerelmes belém... normálisak vagytok?

és szerintem nem búza, mert még fiúja sem volt :P

2009. nov. 19. 19:49
 12/20 anonim ***** válasza:
AAj nem így szerelmes beléd. Bár olyat is olvastam itt épp tegnap csak nemtalálom azt a kérdést hogy a hugára maszturbál. De itt nem az van. Értsd már meg. Ott vagy neki így nem unatkozik nem is keres csajt. nem is fog szerintem. Áh mindegy nemérted mit magyarázok.
2009. nov. 19. 19:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Kérdezz csak rá gyanútlanul, hogy jó nőnek gondol-e! Ezer százalák, hogy igent mond. Meglátod, igazat mondunk, rád van gerjedve! :P
2009. nov. 19. 20:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Ne torodj azokkal, akik szerint beled van zugva. :)

Az en batyam is ilyen koru, es eddig elenk felenk volt, csak most kezdett el kibontakozni. :) Szal ne aggodj miatta.

2009. nov. 19. 20:07
 15/20 anonim ***** válasza:

Attól hogyha jó nő és ezt a bátyja is látja és tudja attól még nincs rá gerjedve. egyszerűen csak nincs rákésztetve hogy keressen valakit amikor jól elvan a hugával is.

És ezt elsőkézből mondom.

ha egymaga lenne akkor majd kapálózna.

2009. nov. 19. 20:12
 16/20 A kérdező kommentje:

igazából nem szoktunk együtt elmenni sehova, itthon néha szoktunk beszélgetni, de ott van az öcsénk azzal is ugyanúgy beszélget :P

Igazából ő ilyen feketebárány vagy nem tudom hogy is mondjam, szívesebben van egyedül, meg ilyenek :(

2009. nov. 19. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Én bátyám is 26 már, de nem tudok róla, hogy lett volna barátnője.. pedig több lányismerősöm is megemlítette, hogy mennyire bejön nekik..
2009. nov. 19. 23:14
 18/20 anonim válasza:
lehet,h barátja volt :)
2009. nov. 20. 10:12
 19/20 anonim válasza:

Szerintem ne foglalkozz vele!Valószínűleg még nem szeretne barátnőt ha majd szeretne akor bizonyára lesz is neki:)

Édes tőled hogy kíváncsi vagy de lehet az is hogy van neki valakije csak te nem tudsz róla nkem is van báttyám egyetlen egyszer láttam még csak csajjal és másoktól tudtam meg hogy egy csomó barátnője volt :)

2009. nov. 20. 16:44
 20/20 anonim válasza:
Miért a te dolgod? Ne avatkozz bele!! Attól még, hogy valaki helyes, nem azt jelenti, hogy hamar párt talál magának! A kérdésedre a válaszom: Nem, nem gáz! Hidd el, még nem jött az igazi! Néha sosem jön el, van aki egész életében nem talál párt magának, függetlenül attól, hogy mennyire helyes és jófej stb. 13/l
2022. júl. 30. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!