Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyámnak még nem volt barátnője. Ez gáz? Mi a baja?
Már a barátnőimet is megkérdeztem, és azt mondták, hogy helyes. Azt meg biztosra veszem, hogy nem b*zi :P
Amúgy már 21 éves, lassan 22 lesz, ezért furcsállom...
De nem is próbálkozik a csajozással, szerintetek mi van vele?
Lécci ne hülyéskedjétek el, kösz xD
fúúúúúúúúúj... még hogy a bátyám szerelmes belém... normálisak vagytok?
és szerintem nem búza, mert még fiúja sem volt :P
Ne torodj azokkal, akik szerint beled van zugva. :)
Az en batyam is ilyen koru, es eddig elenk felenk volt, csak most kezdett el kibontakozni. :) Szal ne aggodj miatta.
Attól hogyha jó nő és ezt a bátyja is látja és tudja attól még nincs rá gerjedve. egyszerűen csak nincs rákésztetve hogy keressen valakit amikor jól elvan a hugával is.
És ezt elsőkézből mondom.
ha egymaga lenne akkor majd kapálózna.
igazából nem szoktunk együtt elmenni sehova, itthon néha szoktunk beszélgetni, de ott van az öcsénk azzal is ugyanúgy beszélget :P
Igazából ő ilyen feketebárány vagy nem tudom hogy is mondjam, szívesebben van egyedül, meg ilyenek :(
Szerintem ne foglalkozz vele!Valószínűleg még nem szeretne barátnőt ha majd szeretne akor bizonyára lesz is neki:)
Édes tőled hogy kíváncsi vagy de lehet az is hogy van neki valakije csak te nem tudsz róla nkem is van báttyám egyetlen egyszer láttam még csak csajjal és másoktól tudtam meg hogy egy csomó barátnője volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!