Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz hogyha egy 14 éves lány egy 27 éves fiúval jár?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 18:16
1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi azt akartam írni hogy 17 éves fiúval
2009. nov. 19. 18:19
2/12 anonim 

válasza:

hát eléggé... az a 27 éves pasi szerinted mit akar? komoly kapcsolatot? .... hát nagyon nem.
5/12 anonim 

válasza:

Lol 27 :D
De szerintem a 17 nem gáz.. Attól függ, hogy mennyire vagytok érettek egymáshoz. Van olyan is, hogy egy 14 éves van a 17 éves szintjén, a 17 éves pedig 14 évesén xD De a korkülönbség köztetek egyáltalán nem sok..
És ha megértitek egymást, jól kijöttök, akkor hajrá :)
6/12 anonim 

válasza:

Sztem nem gáz. Mi is annyi idősek voltunk mikor összejöttünk barátommal,és láss csodát még mindig együtt vagyunk ...( 2 év eddig :P lesz ez még több is )
7/12 anonim 

válasza:

Uh szerencse. Ha 27 lett volna megint jönnek a nagyokosok akik jobban tudják ki mit érez én meg a plafonra másztam volna és soha többet nem jövök erre az oldalra.
8/12 anonim 

válasza:

A 14..17 egyáltalán nem, egyegészséges kapcsolat. A lányok korábban érnek. :P
a 14..27 már rázósabb lenne. :D
9/12 anonim 

válasza:

A 27 kicsit sok lenne, ráadásul nem egészen törvényes, mert egy 27 éves PASINAK teljesen más elképzelései vannak egy kapcsolatot illetően, mint egy 14 éves, nem felnőt csajnak. A 17 amúgy szerintem jó, 3 év egyébként sem sok és biztos van már tapasztalata. :) 14/L
10/12 anonim 

válasza:

Szerinted mit akar egy 27 éves "felfűtött" pasi egy 14 éves kislánytól?!
Gondolkozni kéne sztem. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!