Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kérjek tőle? Mit tennétek a helyemben?
A barátommal 10 hónapja vagyunk együtt, jól megvagyunk, 3-4 összeveszés volt csak eddig, de mindig kibékültünk:)
\1.rávett vmire amit nem akartam( menjek bele a mély vízbe, közbe nem tok úszni)2.egyszer előttem olyat mondott a haverjának hogy ha én nem lennék akkor megdugna egy csajt akiről épp beszéltek, 3.rávett a szexre egyszer amikor nem igazán akartam 4.házibuliján szarul lettem, és egyedül hagyott a szobájába)De etől fügettlenül Mindig próbál változni, amiben kérem. De sajnos már 2 x hazudott. Egyszer még nyáron, megígérte h átjön, aztán szépen elfelejtette, és nem is hívott h nem tud jönni. Aztán azt hazudta h nem volt pénz a teloján, közbe utána megtudtam h előfizetéses!! Ezért nagyon haragudtam, de utána jóvátette a bűnét, másnap óriási viharban is képes volt átjönni, csak hogy megbocsássak:) De ekkor mondtam neki, h a hazugságot nem tűröm, az a legnagyobb bűn..Mondta h ez volt az utolsó esélye, ha még 1 ilyen akkor vége.. Erre pár napja megint összevesztünk. Már 3 hete nincs szex, mert egészségügyi okok miatt nekem nem szabad. Egyszer ilyet beszól : Hogy őt (farkára gondolt) mikor használhatom?? Erre nagyon besértődtem, mert ez tisztára félreérthető volt(mintha csak arra kellenék), nagyot csalódtam benne. Aztán el kellett mennie matek korepra. Este felhívtam, és előadta h nem is tudott matekon figyelni, meg nagyon sajnálja csak viccnek szánta és nem akart megbántani. Másnap találkoztam az anyjával és kiderült h NEM VOLT matekon. TEHÁT megint hazudott. Erre annyira megsértődtem h szakítottam vele. Aztán meggondoltam magam, mert ugye szeretem... Kérdeztem h miért hazudta.. erre mondja nagy nehezen h azért mert félt h elveszít és azt akarta h megsajnáljam.. Most nagyon csalódott vagyok, becsapva érzem magam. Nem tudom mi lenne a jó döntés. Sajnos nagyon kételkedek benne, nem hiszem el amit mond.. Azt kérte h találjak ki valamit, bármit megtesz amit kérek. (persze ami nem lehetetlen) Mit kérjek? Vagy egyáltalán kérjek??
Mondta h ez volt az utolsó esélye * MONDTAM bocsi rosszul írtam a szövegbe.
Amúgy szeret, mert nagyon sok mindent megtesz értem, reggel ,délután hoz visz a suliba, minden nap átjön. Elmegy velem de oda, elvisz nyaralni stb..

csak 2 x hazudott,
akkor ez is kamu volt:( az egész sírás??

sehogy! maradj vele!
max úgy jársz, mint a nővérem, de aki ennyire naiv... megérdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!