Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsánatot kérjek tőle?

Figyelt kérdés
Az exbarátnőmmel volt egy durva vitánk ahol szidtuk egymást aláztuk meg ilyenek. Ő kezdte én meg mikor besokaltam akkor visszavágtam kicsit, de azért finomabban. Nem idézem miket írt, de eléggé megbántott pedig nem vagyok sértődékeny.Mindez msn-en történt nem élőben szemtől-szembe. A haverja azt mondta nála elérhető a csaj nálam meg napok óta nem. Letiltott mert durván beszóltam neki a végén, h tiltsál le te nyomorék hülye p*csa. Ő is olvasott rám iylen durvákat nehogy engem csessztek le, h de bunkó voltam és már sokszor de még eddig eltűrtem de msot már betelt a pohár! Viszont nem tudom elérni. Kérjek bocsánatot? Nem én kezdtem a vitát amúgy!
2009. jún. 7. 00:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha ő kezdte feleslegesnek tartom,hogy bocsánatot kérj.Mindegyikőtök mondott olyat a másikra az tuti ami miatt tartozna evvel...Amúgy nézd meg a Partnerlista karbantartót msn-en ott fel van sorolva kiknek vagy a listáján,lehet törölt is,azt ott látod,akkor meg nem kell aggódnod azon hogy bosánatot kérj e.ha meg csak tiltott érd el vh hogy feloldjon.SZemélyes üzivel sokmindent ellehet érni :)
2009. jún. 7. 00:29
 2/16 A kérdező kommentje:
köszi az van kiírva hogy NEM ez mit jelent? Letiltva vagyok mi?
2009. jún. 7. 00:31
 3/16 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget. megnéztem és az van kiírva 4 napja nem volt fent és nem beszéltünk valamit a fent vagy alá az van írva, hogy NEM. ez mit jelent? akkor még msot se oldott fel ugye?
2009. jún. 7. 00:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

azt jelenti hogy vagy letiltott,vagy csak szimplán törölt. de mivel azt mondod h nem jár fel,ezért valószínűleg csak tiltott. írj ki neki valamit személyes üzenetbe, ha azt akarod h feloldjon:)

egyébként szerintem ha ő kezdte ne te kezdeményezd a bocsánatkérést

2009. jún. 7. 01:24
 5/16 A kérdező kommentje:
most msn-ezek egyik haverommal és azt mondta nála egész este fent volt és beszélt vele... érdekődött felőlem is és azt mondta letörölt mert egy bunkó állat vagyok :( :( :( ez nem lehet igaz :( msot mit csináljak? én ezt nem élem túl
2009. jún. 7. 01:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Háát... az a baj h ha most te kérsz tőle bocsánatot akkor ez mindig így lesz- el fogja várni tőled h bocsánatot kérj... sztem ne kérj tőle bocsánatot. hidd el párnap és újra minden ok lesz.:)
2009. jún. 7. 01:48
 7/16 A kérdező kommentje:
hát de letörölt. ebből, h lesz oké újra? ez szerintem nagyon durva :( nem fogok ma aludni az egyszer biztos! hívjam fel holnap reggel?
2009. jún. 7. 01:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Egy suliba jártok? V milyen gyakran szoktatok találkozni? Ne hívd fel... még ne. hétfőn v kedden hívd fel addig szerintem ne.
2009. jún. 7. 03:03
 9/16 A kérdező kommentje:
nem járunk egy suliba sajnos én nem ot lakom ahol Ő. márbánom amiket mondtam, de felidegelt aztán elborultam kicsit meg szarul esett ahogy alázott minden szavában. Nincs barátja nekem meg csajom. Simán járhatnánk is nem értem mi a gondja velem mikor régen szerelmes volt belém nagyon is. Vagy esetleg várjak nem-e keres majd ő vmikor pár nap esetleg hét múlva?
2009. jún. 7. 03:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon zavar, annyit megtehetsz (de csak annyit!), hogy írsz neki, hogy sajnálod, hogy úgy beszéltél vele ahogy, ("de elborult az agyam, mert"... ilyen már ne legyen benne)

a jövőben megpróbálsz törekedni ennek elkerülésére, és elvárod tőle, hogy ő is tegyen így, mert az nagyon nem járja, hogy így sértegessen/akármitcsináljon veled. Határozottan és keményen, a saját tetteidért lehet úgy még elnézést kérni, hogy az övét nem nézed el. Esdekelni nem kell.

Nem mindenkinél vezet célra, de ha elég intelligens, akkor felfogja a dolgokat, és nem fog visszavágni, hogy mégis hogy képzeled, amikor te kezdted, meg te, és te... stb.

Arra legalább jó, hogy megnyugtasd a saját lelkiismeretedet.

2009. jún. 7. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!