Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány,20 éves fiú felejtős?
Szóval ő a fiú a barátaimnak, egy jó haverja.. írogattunk, aztán találkoztunk. Meghívott pár italra, kicsit eldurvult a helyzet, csókolózni kezdtünk, aztán a bementünk a szobájába, ott is csókolóztunk.. akarta a dolgot, de én nem szerettem volna. Másnap bocsánatot kért, hogy ilyen 'rámenős' volt.. :) aztán később elhívott egy randira, hihetetlenül kedves volt! Nagyon jól szórakoztunk.. olyan jól kijövünk hogy az lehetetlen.. de viszont ezen a randin nem volt csók... de mikor hazamentem rögtön írt is.
Még tudnám ezt bővebben is, de nem akartam sokat írni.. inkább kérdezzetek és válaszolok :)
Érdekes, hogy sokaknak ennyit számít a kor.
Teljesen normálisnak tartom a 15 éves lány-20 éves fiú párosítást. Nem a kor dönti el, hogy 2 ember összeillik-e, vagy sem. Egyik lány ismerősöm 18 évesen 37 éves férfival van együtt. Igen, első hallásra tényleg elég meredek. El is ítélik a lányt sokan...De ők nem látnak bele a kapcsolatukba. Csak ítélkeznek, hiszen valóban nagy a korkülönbség köztük. Na de ha működik a kapcsolat? Ha ennek a 2 embernek ugyanaz a hobbija, ugyanazt a zenét szereti, ugyanaz az elképzelésük az életről? Márpedig így van, ismerem a lányt, elmondta nekem. Ezek után miért ítélném el a szokatlan kapcsolatot, ha egyszer látom, hogy nagyon boldogok mindketten és imádják egymást?
A kor nem számít, ha 2 ember őszintén szereti és megérti egymást :)
Sok sikert, egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!