Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet melegeknek házasodniuk nálunk? Az emberek többsége ha nincs ezekkel tisztába akkor mire ez a nahy elutasítás a mótémában?
Igen, elég sok dolgoból tevődik össze ez az egész. Az, hogy csak egy papír..az nekem mondjuk nem csak ennyit jelentene ha a párommal össze is házasodhatnánk.
Viszont ahogy megfigyeltem rengetegen hivatkoznak ilyenkor olyan dolgokra ami kissé képmutató és szinte ehhez maguk a hetero emberek sem tudnka megfelelni.
Őszintén szólva, az kellene ha a Pápa az egyház feje rábólintana. De ez még nem történt meg. Pedig, akkor ez megtörténhetne..
Én is gondolok házasságra, de tény hogy nem ezen múlik két ember szeretete.
Szerintem sem ezen műlik de nem is ez a lényege, hanme az összatartozás. A Pápának szerintem erre nem is kell hatnia.
HIszen nem sokan vannak akik vallásosak, sőt olvastam, hogy évről évre egye jobbna csökken a hívők száma.
Mert még túlnyomórészt az országban öregek idősek vannak akik a kommunizmusban nőttek fel ő beléjük az lett nevelve , hogy melegség bűn
Idővel nálunk is ellesz fogadva ha a nyugati eszmét követjük továbbra is. (talán 10-20 év)
Oroszországban nem rég büntetnek lett nyilvánítva a homoszexualitás mi legalább toleránsabbak vagyunk témában
Igazság szerint én sem értem a dolgot, mert a diszkrimináció törvénytelen, viszont az, hogy a melegeket nem engedik házasodni, puszta diszkrimináció, amivel én nem értek egyet....
Remélem ez fog változni idővel...
Nekem is rossz lett volna ha a nemi identitásom miatt nem engednek házasságban élni...
27/N
Azért ne keverjük már az egyházi meg a polgári esküvőt.
Az egyházi esküvőhöz szükséges, hogy rábólintson a Pápa, ami még nyilván jó ideig nem fog megtörténni.
A polgári esküvőhöz viszont semmi köze nincs a Pápának, azt az ország kormánya dönti el. Nagyon sok országban már legális a melegek polgári az esküvője, az egyházi még sehol.
"Az esküvő nő és férfi között van, ezt el kell fogadni. Nem kéne megváltoztatni, mert ez már évszázadok óta így van."
Ha semmit nem akarsz megváltoztatni, ami évszázados hagyomány, akkor mit keresel az interneten?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!