Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig a 16-17 éves lányokra bukom! Ez miért van? Nagyon gáz? 22F
Vannak aranyos 17 éves lányok, bár a huszonévesek még aranyosabbak, és az idősebb korosztályban is van, aki aranyos.
35/F
Egyáltalán nem gáz, csak ne maradjon ez állapot, hogy 32 éves korodban is 16-17 éves lányok tessenek. Idővel majd rájössz, hogy a 20+ csajok a legjobbak. Addig türelem.
27F
Miért lenne gáz? Majd ha 20 év múlva is ez lesz a helyzet, akkor az már csöppet :D Bár 22 évesen én is ezt gondoltam, amit Te. Viszont manapság sokkal jobban érzem magam nálam 10-15 évvel fiatalabbakkal (lányok, fiú haverok egyaránt). Fura módon nyilvános helyeken a szemkontaktust is csak az korú lányok keresik velem. Sokszor nem is értem
34F
Tekintve,hogy a legtöbb mai 16-17 éves lányt simán 20 körülinek lehet saccolni, abszolút nem gáz:D
De reméljük a kiszemeltjeid életkora egyenesen arányosan növekszik majd a tieddel..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!