Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom olyat kérni a barátomtól, hogy ne elektromos cigizzen?

Figyelt kérdés

Azt elfogadom,hogy minden hétvégén elmegy a haverokkal inni, kocsmába.

De ezt a dolgot nem tudom elfogadni. Ráadásul dicsekszik vele,hogy ekkor-akkor este mennyit szívtak a barátjával stb stb. Nekem fura,mert nem így ismertem meg.

Van jogom azt mondani neki,hogy ne tegye? Vagy ti mit csináltátok? Inkább ne mondjak semmit?:/

17L ő 18

2013. nov. 20. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az ecigi, mint a cigi...

Annyit mondhatsz, hogy neked nem tetszik, de ne tiltsd, semmi értelme

2013. nov. 20. 20:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem tilthatom... de azt is,hogy csak menőzésből teszi és azt hiszi menő vele.

Én meg úgy ismertem meg, mint egy csendes fiú,aki nem felvágós vagánykodó kisgyerek...

2013. nov. 20. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:

én a minden hétvégén elmegyek ellen szólnék

az e cigi meg csak jobb mint a sima bár állítólag a szájrák esély nagyobb

2013. nov. 20. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Bonyolult kérdés... Szerintem van jogod megkérni... Megtiltani már kevésbé. :) Szerintem egy nő miatt le lehet mondani ilyen hülyeségekről (jó, mondjuk én antidohányos vagyok :DDD), de szerintem "elfogadni" azt sem kéne, hogy minden hétvégén elmegy inni/kocsmázni... Nem azért, mert sok lenne... hanem te?! hogy érvényesülsz, ha minden hétvégén őket választja?

F17

2013. nov. 20. 20:29
 5/6 A kérdező kommentje:

sehogyan. Hétvégén nem találkozunk, arra már nincs ideje.

Hét közben suliban.

Vagy ha nagy ritkán eljut hozzám 2 hónapban egyszer, este úgyis elmegy a haverjaival.

2013. nov. 20. 20:35
 6/6 Beniy ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de a srác egy gyökér. :D Amit eddig nem élt meg azt most próbálja pótolni hülyeségekkel. Téged meg elhanyagol.
2013. nov. 20. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!