Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet annak valami köze ahhoz amiért nincsen barátnőm, hogy magas vagyok?
Figyelt kérdés
Jó nem atom magas de 191 cm.2013. nov. 20. 20:02
2/17 A kérdező kommentje:
A legtöbb lány 160-170 közt van. Megijedhetnek?
2013. nov. 20. 20:03
4/17 anonim válasza:
nekem félbehajtva ennyi .. nem hiszem :D
5/17 anonim válasza:
Hacsak nem 7 éves vagy ehhez,akkor nem.
6/17 anonim válasza:
Nincs összefüggés a magasság és a barátnőtlenség között. Azt meg pláne nem hiszem, hogy a magasságod miatt megijednének az alacsonyabb lányok, mert van, akinek az jön be. Ízlések és pofonok. 31N
7/17 anonim válasza:
Nincs..
Nekem pont az volt a bajom mindig, hogy a fiúk nem voltak túl magasak a környezetemben.
A férjem is csak 4 cmrel magasabb nálam
Én174cm vagyok
8/17 anonim válasza:
Ui
Nem ijednek meg.. 1 ismerősöm amúgy volt aki 194 volt, de volt barátnője a gomiben / aki 152 cm magas/
9/17 anonim válasza:
182-4cm vagyok,csaj..nekem nem vagy magas :D
Az alacsonyabb csajok mindig levadásszák a magasakat..szóval,nem,nem ezzel van a baj :)
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi.
9 es volt már csajom nem is egy de érdekes ők is mind 175+ osak voltak. attól félek mivel kevés a 175 feletti szingli csajszi, max csak nagyon alacsonyat találnék. vmiért nekem a magas csajok tetszenek.
2013. nov. 20. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!