Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm, nem tesz fel képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm, nem tesz fel képet rólunk facebookra meg sehova. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

20 vagyok ő 19 (lassan 20 lesz).

igaz, nem szokott képeket feltölteni de azért vannak neki bulikból meg barátnőivel meg másokkal de velem együtt ilyen együtt lévős képet nem tölt fel.

Ez kicsit zavar. Már régebben mondtam neki de akkor se mondott semmi okot.

Lányok, esetleg ti beleláttok a fejébe mert én nem.?!

7 hónapja vagyunk együtt.

(csak azért zavar mert kb mindenki más felrak legalább 1-et és ő meg nem de barátnőivel meg bulikból van képe.)

Csak én vagyok hülye hogy ilyenen gondolkozok? :D

2013. nov. 20. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez igazából normális. Lehet hogy ezzel azt akarja sugározni, hogy ő a dominánsabb a kapcsolatban, vagy nem akar felvállalni vagy vannak neki rajtad kívűl még pasik, akikkel flörtölget. Na jó, nem akartam rád hozni a frászt, de én akkor nem tettem ki közös képet, mikor több vasat tartottam a tűzbe, vagy mert egyszerűen nem akartam disekedni az akkori pasimmal...de ez nyilván csak én vagyok, szóval lehet hogy ilyesmiről szó sins. beszéld meg vele egy laza délutánon, de ne ess neki és ne is hisztizz, csak említsd meg, ha pedig terel, akkor felejtsd el és ne is hozd fel többet a dolgot...
2013. nov. 20. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem vagy hülye, engem is zavarna, ha mindenkiről lenne fenn képe a páromnak, csak rólam nem.

Kérdezd meg tőle, hogy miért, sajnos jobbat nem tudok mondani. DE! Addig ne hagyd békén, amíg normális választ nem húzol ki belőle. Ne hagyd elmenekülni.

2013. nov. 20. 18:45
 3/4 Je Veux ***** válasza:

A párom sem szokott felrakni. Én szökőévente egyszer feltöltök pár képet, ha olyan alkalom volt, bejelölöm egy-két képen őt és ennyi. Egyébként semennyire nem szoktunk kommunikálni fb-n.

Szerintem egyszerűen csak nem fontos neki..nem te nem vagy fontos, hanem az fb (mielőtt félreértenél).

2013. nov. 20. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy magad miatt van veled, nem azert hogy masoktol elismerest kapjon hogy micsoda noje van.
2013. nov. 20. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!