Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan szilvesztereznétek szívesebben, kettesben barátnővel vagy buliban?
Esetleg 4-esben, 2 baráttal,akik szintén párok?
Szerintetek jogosan esik rosszul az,hogy a barátom nem szeretne velem kettesben szilveszterezni,még úgy sem,hogy nagyon keveset tudtunk együtt lenni kettesben?
Vagy a szilveszter csak a nagy buliról kell szóljon?:/
Mi barátokkal együtt szoktunk szilveszterezni. Van egy vidéki házunk és oda megyünk el. Eddig 8-10en voltunk, párok, illetve 2 szingli barát.
Idén csak 4en megyünk, egy másik párral.
Szerintem a szilveszter nem kifejezetten kettesben töltős nap. Persze én sem szeretem a disco-t, nagy házibulikat sok ismeretlennel, de a barátok bőven belefér egy ilyen napra. :)
Értem, köszönöm a válaszokat.
Én is jobban szeretném, ha csak ismerősökkel, 8-10 fős baráti körben, vagy csak kettesben lennénk
De ő azt mondja, hogy bulizni akar, és majd lesz időnk kettesben lenni öregkorunkban. De miért mondja igy? Lehet, akkor már együtt sem leszünk,vagy kitudja mi történik,és akkor bánhatja...
Meg szerintem a nagy tomboló buliban nem olyan meghitt átlépni az új évbe ...:(
Én inkább a partira szavazok még nőként is.
Párommal bármikor tudunk kettesben tölteni egy estét, a szilveszter viszont a bulizásról szól :D Mondjuk mindketten így állunk hozzá.
Ettől nem szeret kevésbé, hogy szilveszterkor bulizni akar inkább, mint kettesben lenni.
Karácsonykor majd kettesben lesztek, szilveszterkor meg buliztok. Legalábbis nálunk ez a terv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!