Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan én vagyok a hülye, ha kettesben akarom ünnepelni az évfordulónkat a Szerelmemmel?
Ma vagyunk 4 éve együtt. És bár Ő ma este 9-ig dolgozik, de utána én azt terveztem, hogy kb. addigra főzök valami finomat, majd hazajön, esetleg gyertyát gyújtunk, de mindenképp meghitten megvacsorázunk, aztán koccintunk egy pohár akármivel, majd szerelmesen összebújunk és mittudomén - nézünk valami filmet, vagy akármi... stb., stb., stb.
Erre az egyik havernője ma rámír, hogy "ma van az évfordulótok? Este iszunk rá, jöttök remélem!" - hova??? Minek??? Ez a MI KETTŐNK "bulija", amit talán nem nagy társasággal, lerészegedve akarunk megünnepelni, hanem összebújva, kettesben!
Szerintem bunkóság volt tőle, hogy ezt írta - vagy én vagyok a hülye?
Miért nem válaszoltál, hogy most kettesben terveztetek programot, majd legközelebb. Felesleges a kiakadás.
23N
Első válaszolónak: de igen, van konkrét tervem az estére, az, hogy kettesben leszek a barátommal, itthon és romantikázunk, ez elég konkrét... :)
És azért pánikolok, mert sajnos eléggé jól ismerem Őt és tudom, hogy simán megfordulna a fejében, hogy menjünk el haverokkal ünnepelni. És akkor én nem mondhatom neki azt, hogy mégis maradjunk itthon, mert ha nem az van amit Ő akar, akkor úgyis csak sz@r lenne a hangulat... :S
Azért, mert ez a havernője másik városba költözött és csak ritkán jön ide, ahol mi lakunk.
De miért pont most kell neki jönnie???? :(
"simán megfordulna a fejében, hogy menjünk el haverokkal ünnepelni. És akkor én nem mondhatom neki azt, hogy mégis maradjunk itthon, mert ha nem az van amit Ő akar"
De hát milyen kapcsolat ez így? :(
Miért nem beszéled meg vele, hogy te itthon szeretnéd ezt a napot megünnepelni, ünnepelhettek a haverokkal is, csak velük esetleg másnap, vagy a legközelebbi szabad hétvégén. Akkor nem marad el a haveros program sem, az évforduló estélyén mégis kettesben ünnepeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!