Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most komolyan én vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan én vagyok a hülye, ha kettesben akarom ünnepelni az évfordulónkat a Szerelmemmel?

Figyelt kérdés

Ma vagyunk 4 éve együtt. És bár Ő ma este 9-ig dolgozik, de utána én azt terveztem, hogy kb. addigra főzök valami finomat, majd hazajön, esetleg gyertyát gyújtunk, de mindenképp meghitten megvacsorázunk, aztán koccintunk egy pohár akármivel, majd szerelmesen összebújunk és mittudomén - nézünk valami filmet, vagy akármi... stb., stb., stb.

Erre az egyik havernője ma rámír, hogy "ma van az évfordulótok? Este iszunk rá, jöttök remélem!" - hova??? Minek??? Ez a MI KETTŐNK "bulija", amit talán nem nagy társasággal, lerészegedve akarunk megünnepelni, hanem összebújva, kettesben!

Szerintem bunkóság volt tőle, hogy ezt írta - vagy én vagyok a hülye?

2013. okt. 18. 13:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen, ez tényleg jó megoldásnak látszik! :)

Velünk az a helyzet, hogy eddig minden évben kettesben ünnepeltünk... ezért fura, hogy most el akar menni. Félek, hogy ez rosszat jelent. :$

2013. okt. 18. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!