Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most este poénból ledagadoztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most este poénból ledagadoztam a barátnőmet, most nem áll velem szóba, mit csináljak? : D

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 23:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy letörlöd a vigyort képedről.
2013. nov. 20. 00:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát jó nagy k***ög vagy! a nők ezt nagyon a lelkükre tudják venni! Ha valahogy jóvá akarod tenni, az a minimum, hogy hercegnőként bánsz vele (bár szerintem ez lenne a normális)
2013. nov. 20. 00:26
 13/20 anonim ***** válasza:
34%
Engesztelésül fizesd be egy zsírleszívásra.
2013. nov. 20. 00:54
 14/20 anonim ***** válasza:
nem akarok nyálas lenni, de vmi nyálas dolgot kellene most tenned, de nem akarom leírni, s nem az, ami neked is jó lenne. :)
2013. nov. 20. 01:02
 15/20 anonim ***** válasza:

Süss neki valami finomat :DD. Áh, inkább ne, még sértésnek veszi...

Inkább mond ezt: "drágám, ne haragudj az előbbi miatt... Úgy látszik előfordul, hogy hülyeségeket mondok, amiket nem is úgy gondolok... ha szeretnéd, vigaszdíjként egész éjjel csak csókolgatlak. Mondd, mit tegyek, hogy újra rám mosolyogj?"

Nyálas vagy nem nyálas, ha őszinte jobbító szándék vezérel, ez hatni fog ;)

23F

2013. nov. 20. 01:18
 16/20 anonim ***** válasza:

De most komolyan? Hogy lehetnek a pasik néha ennyire hülyék? (tisztelet a kivételnek)

Egy nőnek nagyon fontos, hogy hogy néz ki. A média mindenkire ráerőlteti ezt a csont sovány divatot, hogy csak akkor tudsz érvényesülni, ha vékony vagy, hatalmasak e melleid, stb.

Erre jössz te, és tök poénosan ledagadtozod a barátnődet, hogy Istenem, mekkora poén lesz!

Nem az. Sajnálom a lányt, lehet, hogy eddig volt egy kis önbizalma, most már biztos nincs.

2013. nov. 20. 07:15
 17/20 anonim ***** válasza:

Én is szoktam ugyanezt mondani a barátnőmnek, és mivel egyáltalán nem kövér, így veszi a poént és együtt nevetünk rajta.

Ha a te barátnőd sem kövér akkor csak az a baja hogy nem érti a poént.

Ezt kéne neki elmagyaráznod.

27/f

2013. nov. 20. 10:36
 18/20 anonim ***** válasza:

Itt azért vitatkoznék a csajokkal.

Tegyük fel, h nem csak poén volt, hanem komolyan is gondolta vki ezt. Mi a f**zért kell ezen megsértődni, ha ott van mellette a barátja, aki szereti, s nem véletlenül van mellette. Én totál leszarnám, h ha vmi bombacsaj azt mondaná, h kicsi a f**zom, ha minden éjszaka azt szopogatná, s látnám, h őt ez nem érdekli, velem van, jól érzi magát. Kit érdekel akkor a többi ember, én jól érzem magam a csajjal, s ez a lényeg ilyenkor, csak a csajoknak a hülyesége ez. S mi van akkor, ha a kérdezőnek pont az kell, h dagadt legyen a csaj?

2013. nov. 20. 15:26
 19/20 anonim ***** válasza:
18-as azért, mert a kérdező is azt írta, hogy "ledagadtozta" a barátnőjét. Ez így bármilyen formában sértő.
2013. nov. 27. 21:19
 20/20 anonim ***** válasza:
a ledagadtozás is lehet nem sértő sztem, el tudok képzelni olyat is, bár többnyire nem, tudom. ez olyan, mint az idióta. ez a gyerek totál idióta, amikor mondjuk tök jó poénokat nyom, nem? :) szia dagikám! a hangsúlyon nagyon sok múlik. :)
2013. nov. 28. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!