Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szakítsak?
Úgy dobnám ki hogy a lába nem érné a földet, nem hogy még vissza is fogadjam...
Mióta mond valaki méregből olyat, hogy kíváncsi a mással való szexre???? Meg hogy veled unalmas... Bocsi de ezt nem értem...hogy hogy jön ide a méreg.
Ez a pasi nem ér semmit. És amint lehetősége lesz rá, meg fog csalni hidd el. Tipikusan így viselkedett az exem is anno. Ő aztán megtudta milyen mással, mert megdugott egy csajt valami buliban. És hát ex lett belőle:)
A férjemnek is én voltam az első, mégse mondott soha ilyeneket. Nem azért vette el az első barátnőjét, (engem), hogy másokat dugjon. Ilyen típus. Ő csak szerelemből szexelt. Megtehette volna korábban , hogy kiéli magát, de ő érzelmi ember inkább.
Olyannal meg, mint az én exem, meg a te pasid, nem szabad kezdeni.
27/N
Tehát megmondta hogy veled már unja, mégis visszafogadtad. Amint talál egy megdönteni való csajt megfog csalni, hogy kipróbálja :S
Ha veled unja de szeret, akkor meg máshogyan szokták ezt előadni. Próbálnak új dolgot vinni a dologba, meg beszélik... de nem így.
Jobban jártál volna már egy olyan kérdéssel hogy: ez meg ez történt, visszafogadjam-e?
Úgy lebeszéltünk volna róla hogy csoda :D És ha hallgatsz is ránk megkíméled magadat a továbbiaktól :( A srác meg talááán, kikupálódik kicsit és levonja a jó következtetést.
Tudod hogy most mit tanult belőle? Akármit mondhat úgyis visszakönyörögheti magát.
Ha a szex uncsi megkell beszélni. De ha ezt nem tudja megoldani, mással se lesz jobb. A szex olyan amilyenné tesszük és attól hogy más csajra vált, nem lesz másabb annyira ha ő ugyan az. Mik vagyunk mi kocsik??? Ha beül egy jobb modellbe akkor gyorsabban fog száguldani és kényelmesebb, kevesebbet fogyaszt? Idióta az a gyerek -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!