Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti feladnátok az eddigi életeteket egy párkapcsolatért?

Figyelt kérdés
Helyzet a következő: lassan egy éve vagyok együtt a jelenlegi barátommal ,de megismertem egy másik fiút, akit nagyon megkedveltem és ő is engem, úgy érzem ,hogy Ő a Nagy Ő. Annyi az akadály, hogy 500km-re lakunk egymástól...Van egy olyan lehetőség hogy odaköltözzek és új életet kezdjek vagy maradjak a mókuskerékbe, a mostani barátommal,akit igaz szeretek ,de már nem szerelem ?! Vagy az lenne a legjobb,ha szakítanék vele és hagynám alakulni a dolgokat ? 21/L
2013. nov. 19. 20:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hogy szerethetsz bele egy olyan emberbe, akivel még nem is találkoztál? Honnan tudod, hogy nem csalódsz egy orbitáisat, amikor ott álltok egymással szemben? Honnan tudod, hogy nem egy önző ember, ha még 5 percet se töltöttél el vele? Ja persze, a levélben írta, meg talán skype-on mondta, hogy ő nagyon kedves ám.

A másik: tavaly óta levelezel egy férfivel és érezted, hogy ez nem sima barátkozás (bár én arra is kíváncsi lennék, hogy milyen körülmények között kezdtél el beszélgetni egy Tőled 500 km-re élő emberrel - csak nem társkereső?), akkor miért nem szakítottál a barátoddal? És ha egyik nap gyűrűvel állít haza boldogan, csillogó szemmel, Te meg közlöd vele, hogy bocs, de X hónapja nem hogy nem szeretlek, de holnap valószínűleg költözöm Balatonmackóalsóra?

Légy szíves ne takarózz ezzel "csak jött, nem tehetek róla" felkiáltással, mert a barátoddal szembeni viselkedésedre nem indok! És minél hamarabb szakíts a mostani barátoddal - nem szereted, ne áltasd!

2013. nov. 19. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!