Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladnátok egy jól fizető állást külföldön, a barátnőtök miatt csak hogy újra közel legyetek egymáshoz?
Rengeteg szempontot kéne figyelembe venni:
-mennyire szeretem
-mennyi ideje vagyunk együtt
-kint mennyit kerestem
-itthon mennyit tudnék
-hány éves vagy
-stb.
De lenne az a helyzet, igen.
Aki nem volt hasonlo helyzetbe, annak fogalma sem lehet rola...
En nem adtam fel. 3 honap telt el azota, neha ugy gondolom h jol dontottem, neha ugy hogy rosszul.
5 evig voltunk eggyutt, 2 evet eltunk kint kozosen. O kapott otthon egy jobb allast, s azt mondta akkoris haza megy ha szakitotok vele. Pedig mar hazassag, gyerekek s szerepeltek a kozos terveinkben. Mondjuk en 1 evig kerestem akarmilyen munkat otthon, s semmit nem talaltam igy, nem tudtam meggyozni magamat, hogy hazamenjek vele. Nekem meg van szuk 1 evem itt kint remelem lesz eleg erom hazamenni.
Igen. Ha tényleg komoly a kapcsolat, vagy vinném őt is magammal, vagy maradnék. Nincs az a pénz ami pótolná a szerelmemmel töltött boldog hétköznapokat.
Persze, ha nagyon súlyos adóságaim lennének akkor már lenne a helyzet.
20 éves nő. Hát neki is sok fogalma lehet az életről. 2 éve még az iskolában tömték a fejét. Meg különben is, nehogy már a nő hozza meg a döntést, hogy hol éljen a férfi 30 évesen, és hogy mit csináljon. (A lányok 20 évesen még nem gondolkoznak életfogytig tartó kapcsolatban.)
Arra azért gondolj, hogy egy ilyen munka jó eséllyel határozza meg a következő 5 évedet, míg a kapcsolat lehet, hogy már csak 1 évig van veled.
Ha tényleg annyira fontosak vagytok egymásnak, akkor a közös jövő megalapozásának érdekében elviseli a távollétedet, vagy akár ki is megy utánad.
Ha találsz otthon hasonló munkát, akkor te is hazamehetsz. (De ne ebből indulj ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!