Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi mindent megkap a párjától, akkor nem néz másik nő után?
Úgy értem, ha megadok neki mindent, szex, hűség, ragaszkodás, szeretet, akkor...szóval mit gondol ilyenkor egy pasi?
Hogy oké, itthon minden rendben és megkapok mindent, akkor minek más?
Vagy a pasik töbsége egy "disznó", és nem érdemes törnie magát a nőnek? Úgyis félremegy?
Idióták kíméljenek, normális választ várnék! Köszi!
Nálunk fordított volt a helyzet. Én adtam meg mindent a barátnőmnek, mert annyira szerettem.
Azért szakítottunk, mert úgy érezte, neki is viszonoznia kellene ezt felém, de sajnos nem volt rá képes, ezért inkább szakított velem, hogy ne kínozzon tovább.
Az egyoldalú kapcsolatok általában nem tartanak sokáig.
Hogy a te párod hogyan viszonul a ragaszkodásodhoz, azt nem lehet tudni, ez túlzottan személyiségfüggő. Nem biztos, hogy megcsal.
De az nem árt, ha te is kifejezed az igényeidet, hogy tetszene neked, ha ő is jobban viszonozná a te odaadásodat.
Hello,
szerintem ez nagyban függ a férfi személyiségétől, jellemétől. vannak olyan kapcsolatok, ahol a férfi vagy akár a nő is tényleg mindent megkap a párjától, de úgy érzi valami hiányzik, ám az csak rajtuk múlik h megtesznek-e mindent a másikért vagy új préda után néznek. az a véleményem h ha tényleg szereted és úgy érzed ő is hűséges hozzád akkor adhatsz neki sokmindent magadból, de mégse mindent mert a férfiak szeretik a titokzatos nőket, és ne akard h nagyon hamar megkapjon belőled mindent mert akkor lehet beleun. de mondom szerintem ez pasifüggő
Vagy mi az, amit a pasik ki nem állhatnak egy nőben? Ami nagyon kiábrándító? Pld. szex terén, vagy bármi terén.
Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre.
"Vagy a pasik töbsége egy "disznó", és nem érdemes törnie magát a nőnek?"
Ez teljesen egyén függő. Szerintem kutyából nem lesz szalonna, ha volt olyan kapcslata, ahol hűtlen volt, akkor nálatok is előfordulhat.
Szerintem a megcsalás nem arról szól, hogy akkor történik meg, ha az egyik fél valamiben hiányt szenved a kapcsolatban, persze ez is lehet ürügy. Általában a "vadász ösztön", az izgalom, az újdonság varázsa, stb. ami ráveszi az embert a megcsalásra, viszont ahogy mondtam, embere válogatja a dolgot, szerintem az az ember nem lép félre, aki valaha szerette a párját, mert tiszteli annyira, hogy nem aázza így meg. Én soha nem csalnám meg a barátnőmet. Azért vagyunk emberek, mert képesek vagyunk legyőzni az ösztöneinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!