Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom keveselli a hétvégi 3 szexet, mert nekem fogamzásgátló miatt nincs kedvem annyira, akkor nekem kötelességem leszopni?

Figyelt kérdés
Mennyi az amit elvárhat? Ami még normális. Két hónap múlva tudok csak új fogamzásgátlót szedni. Sokat veszekszünk emiatt, mert régen amig nem szedtem nagyon sokat csináltuk. Fél éve ezen veszekszik velem. Azt mondja ideges lesz tőle ha ilyen kevés. Nem szeretnék emiatt szakítani mert nagyon szeretem. De ha cserébe én meg több figyelmet kérek azt meg se hallja. Hogy oldhatnám ezt meg?
2013. nov. 19. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan, hogy elvárható mennyiség. Annyiszor csináljátok, amennyiszer mindkettőtöknek van kedve hozzá. A pasim mindig azt mondja, hogyha nincs kedvem, akkor inkább csináljuk máskor (távkapcsolatban vagyunk pedig), mert neki nem jó az, ha én nem szeretném. Mondjuk a mi kapcsolatunk alapból nem a szexre épül, hanem a szerelemre.

Mondjuk alapból sem értem, hogy miért jó az valakinek, ha úgy van együtt a párjával, hogy a másik félnek éppen nincs kedve a dologhoz...

2013. nov. 19. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem is kevés lenne, pedig nő vagyok. Nem kötelességed kielégíteni nyilván, de akkor meg ne csodálkozz, ha veszekszik.

Bár szerintem ha nem is lenne kedvem, alap, hogy ettől még a férjemet kielégíthetem, és van is rá vágyam, mivel szeretem... A szex meg mindenkinél más... nálunk heti 5 az alap. Ennél csak több szokott lenni.

Nálad az a gond, hogy kötelességnek érzed, pedig alap lenne, hogy ha szereted a párodat, akkor kielégíted, mert ez téged is boldoggá tesz jó esetben!

Gondolkozz el ezen.

27/N

2013. nov. 19. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:
.
2013. nov. 19. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Csináld ahányszor akarja ha rabszolga akarsz lenni.:)
2013. dec. 30. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!