Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom keveselli a hétvégi 3 szexet, mert nekem fogamzásgátló miatt nincs kedvem annyira, akkor nekem kötelességem leszopni?
Szerintem nincs olyan, hogy elvárható mennyiség. Annyiszor csináljátok, amennyiszer mindkettőtöknek van kedve hozzá. A pasim mindig azt mondja, hogyha nincs kedvem, akkor inkább csináljuk máskor (távkapcsolatban vagyunk pedig), mert neki nem jó az, ha én nem szeretném. Mondjuk a mi kapcsolatunk alapból nem a szexre épül, hanem a szerelemre.
Mondjuk alapból sem értem, hogy miért jó az valakinek, ha úgy van együtt a párjával, hogy a másik félnek éppen nincs kedve a dologhoz...
Nekem is kevés lenne, pedig nő vagyok. Nem kötelességed kielégíteni nyilván, de akkor meg ne csodálkozz, ha veszekszik.
Bár szerintem ha nem is lenne kedvem, alap, hogy ettől még a férjemet kielégíthetem, és van is rá vágyam, mivel szeretem... A szex meg mindenkinél más... nálunk heti 5 az alap. Ennél csak több szokott lenni.
Nálad az a gond, hogy kötelességnek érzed, pedig alap lenne, hogy ha szereted a párodat, akkor kielégíted, mert ez téged is boldoggá tesz jó esetben!
Gondolkozz el ezen.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!