Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utál, vagy sem? Wtf?

Figyelt kérdés
nna szevasztok! kérdés: most utál, vagy sem... van egy lány, aki azt mondja, utál, gyűlöl, nem ír soha többet, de néha ír, beszél velem, persze megjegyzi közben, hogy utál, de azért elmesél ezt-azt, régebben jóban voltunk. de mért csinálja?
2009. nov. 19. 00:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szerintem bejössz neki, és

1. vagy kötekedik veled

2. vagy megbántottad vmivel (esetleg azzal h nem viszonoztad a dolgot), és próbálja magát tartani ahhoz, h nem szól hozzád, de mivel tetszel neki, ez nem mindig sikerül.

persze kortól is függ, a 2. verzió általában olyan 14-17 éves lányok módszere.

20 éven felül ha valaki azt mondja, utál, akkor nagy többségében úgy is gondolja.

2009. nov. 19. 01:09
 2/12 A kérdező kommentje:
14-17es korban van. :D hát nem tudom... én örülnék neki, mert nekem nagyon bejön. igen, csináltam egy-két hülyeséget, sajna... bocsánatot kértem párszor már miatta.
2009. nov. 19. 01:12
 3/12 A kérdező kommentje:
szerintetek mit, hogy tegyek?
2009. nov. 19. 09:43
 4/12 anonim ***** válasza:
mindenképp tanúsíts megbánást, ne nyomulj rá hagyj neki időt, hogy újra megbízzon benned, de az mindenképp jó jel, hogy azért ennek ellenére is beszél veled...
2009. nov. 19. 12:53
 5/12 A kérdező kommentje:
hát.. a nyomulásos dologgal azért van egy kis gond, mert rettentően hiányzik, hogy olyan jóban legyünk, ahogy voltunk, k*rva nehéz visszafogni magam.
2009. nov. 19. 13:10
 6/12 anonim ***** válasza:

1.) Hagyd a francba. Tapasztalat!

... ha ez nem megy.

2.) Tarts elé görbetükröt, viselkedj vele úgy, ahogy Ő teszi veled. Ha nem tetszik neki ez a módi, közöld, hogy csak azt teszed, amit Ő művel veled már egy jó ideje.

Az ilyen királylányokat -akik alá általában teszik a lovat, és azt hiszik ettől, hogy övék a világ- néha fel kell rázni, hogy azért MINDENT nem tehetnek meg :)

Azért azt megsúgom, ha bírna, kedvelne, úgy igazán, akkor nem tenné mellé, hogy utál, attól félve, hogy elveszít.

2009. nov. 19. 19:17
 7/12 A kérdező kommentje:

1. nem nagyon megy.

2. lehet én vagyok a barom, hogy hagyom. mármint, lehet, hogy mikor azt mondja, utál, akkor el kellene mennem, szó és köszönés nélkül. csak mivel lelkiismeretfurdalásom van, nem könnyű...

2009. nov. 19. 19:29
 8/12 A kérdező kommentje:
egy kis újdonság: most nem nagyon kerestem egy hétig, felé sem néztem, és mit csinál? megint keres... elkezd beszélgetni, minden, kérdezi a dolgaim, én is kérdezek... aztán úgy a beszélgetés közepén azt mondja: hát örülnöm kellene, hogy beszélek vele (nem is kerestem). és a végén megjegyzi: de nem vagyunk ám jóban! most mi van ezzel a lánnyal? mit csináljak? utál?
2009. dec. 7. 00:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Őszintén tényleg nem utál. Gondolj bele, ha valakit gyűlölsz, úgy igazán, nem is keresed a társaságát soha, mert látni sem akarod. Szerintem csak élvezi, hogy körülugrálod. Esetleg tényleg bejössz neki, de ilyen hülye a stílusa, de szerintem nem. Szerintem csak szereti azt érezni, hogy kepesztesz utána.
2009. dec. 7. 08:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak szórakozik veled.
2009. dec. 7. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!