Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve színlelem az orgazmust! Szakítani fog? Megoldás?!
Fél éve vagyok együtt a párommal, akit nagyon szeretek. Az előző párkapcsolatomban sem volt 100%-os a szex, az akkori párommal sem tudtam elélvezni. Élvezem, kellően felizgulok, benedvesedem, de az orgazmus mindig elmarad. Minden lehetséges pózt kipróbáltunk már, közben is próbálom rávezetni, hogyan jó nekem, hogyan szeretem. Nagyon figyelmes, mindent belead, nem is vele van a gond. Nem parázok rá, elengedem magam, gátlásos sem vagyok, szóval fogalmam sincs, hogy mi lehet a probléma. Tudom, hogy már a legelején el kellett volna mondanom neki és nem játszani magam. Tudom. Elrontottam. Ezzel nem tisztelem, stb. Elmondjam ezt neki így 6 hónap után? Szakítani fog? Ha magamnak csinálom, akkor el tudok menni.
Köszönöm a normális válaszokat.
Azt nem tudhatom, szakítani fog-e, neked kell ismerned.
De annyit tudok, ha nem jelzed felé, akkor semmi nem fog változni! Akkor továbbra is ugyanígy marad... ha meg jelzed, és fontos vagy neki, akkor mindent elkövet, hogy neked is jó legyen, és a továbbiakban más lesz.
Döntsd el, melyiket szeretnéd...
Ja, és ne "próbáld rávezetni", a férfiak nem mindig értik a célzást. Ha kell, vedd át az irányítást az ágyban. Ha épp a cicikkel játszik, de te a puncidban szeretnéd, akkor finoman fogd meg a kezét, és tedd oda! Vagy mondd meg neki, mit szeretnél... ez ennyire egyszerű.
8-as:
Ez mind megtörtént, volt, hogy átvettem az irányítást, finoman megfogtam a kezét és a "megfelelő" helyre raktam, hogy ott és úgy izgasson, ahogy én azt akarom. Olyan is volt, hogy konkrétan elmondtam neki. Semmi változás. Lassan kétségbe esem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!