Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk számotokra milyen egy ideális barátnő?
Figyelt kérdés
Hogy kell hogy viselkedjen adott helyzetekben, kivülről milyen legyen, belülről milyen tulajdonságai legyenek stb...2013. nov. 18. 10:40
1/12 anonim válasza:
olyan, aki tudja használni gyiken a kereső fülecskét!
2/12 anonim válasza:
téma etetés?:D
Szeressen, legyen szókimondó, legyen hűséges, de egy perverz állat..:D Külsőre meg tetsszen, ennyi.:D
3/12 anonim válasza:
ne legyen hisztis, legyen normális.
4/12 anonim válasza:
én megelégszek azzal ha nem pénzéhes riba"nc
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :) és a belső a fontosabb?
2013. nov. 18. 10:46
6/12 anonim válasza:
Ne legyen egy buta plázabuxa, szeressen, tudjon főzni, bízzon meg bennem, ne hisztizzen ha esetleg átmegyek a haverokhoz meginni egy sört, legyen kedves, mosolygós :D
7/12 A kérdező kommentje:
az a baj én nagyon hisztis tudok lenni.... szeretnék változni, de rögtön el kap az ideg ha a barátom haverokhoz átmegy mondjuk főzőcskézni vagy vmi:/ ő is mondja hogy ha tud velem van, de olyan hülye vagyok mert múltkor én nem tudtam átmenni hozzá, ő mondta hogy átmegy haverokhoz én meg elkezdtem hisztizni hogy maradjon otthon :/ tudom h ezt sokáig nem viselné el senki
2013. nov. 18. 10:49
8/12 anonim válasza:
6#-os vagyok. Hát sajnos ezt én sem viselném el, de szerintem nem vagyok egyedül. Próbáld meg ezt leküzdeni hisz tudod, hogy nem k*rvázni mennek vagy ilyesmi.
9/12 A kérdező kommentje:
igen csak beképzelgek ilyen hülye dolgokat ilyenkor... de próbálok nem ilyenre gondolni
2013. nov. 18. 10:54
10/12 anonim válasza:
ha le akarsz rázni egy fiut, akkor a féltékenykedéssel és az állando ellenörizgetéssel sikerülhet a legkönnyebben! Nem kell te visszautasitsd, mert ö megteszi!
Ezért gondold meg, hogy mit akarsz!
Ha szereted, mond el, hogy mennyire megbizol benne, mennyire szereted, és mennyire várod, hogy a felesége lehess vagy ilyesmi...evvel a modszerrel ha félre is jár, vissza tudod hoditani!
De a tieddel csak elijeszted madadtol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!